Chiar i-am facut sa SUFERE! "Nu imi explic cum am ajuns aici! Ne-au daramat, NU ne trece intr-o zi-doua!" Maghiarii sunt distrusi dupa 0-3 pe Arena Nationala:

Sambata 07 Septembrie 2013, 10:29

	Chiar i-am facut sa SUFERE! "Nu imi explic cum am ajuns aici! Ne-au daramat, NU ne trece intr-o zi-doua!" Maghiarii sunt distrusi dupa 0-3 pe Arena Nationala:

► Marian, asta e pentru tine! Primul meci din istorie jucat acasa: Dinamo–Vezsprem, sambata 19:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si vezi cele mai tari clipuri video

Romania a trecut fara emotii de o Ungaria cu care, daca mai juca o repriza, s-ar fi ajuns la un scor mai mare pentru noi. Nationala a lasat impresia ca domina, din primul minut pana la final, marturie fiind imensele ratari ale lui Stancu, Marica si Popa.

"Nu pot sa imi explic cum s-a ajuns aici. Inceputul a fost extrem de important, iar golul primit repede ne-a daramat. Imi pare foarte rau pentru ca am pierdut acest meci, pacat si pentru suporterii care au venit sa ne incurajeze in deplasare.

Nu avem nicio scuza pentru modul in care am jucat. Nu am respectat nimic din ceea ce ne-am propus, din ceea ce am promis suporterilor inainte de acest meci. E o durere mare acum, nu va trece usor, intr-o zi sau doua", a spus Balazs Dzsudzsak, cel mai important jucator maghiar, omul cu cel mai mare salariu si vocea din vestiarul Ungariei.

Daniel Suciu şi Răzvan Cuc, numiți de Iohannis la Dezvoltare și Transporturi
BRAT