"Chiar daca vine gripa porcina peste noi, noi tot jucam la Euro 2012!"

Costel Pantilimon Echipa Nationala Euro 2012 Paul Codrea Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Noiembrie 2009, 18:17
Data actualizarii: Vineri 13 Noiembrie 2009, 15:11

Paul Codrea a declarat ca jucatorii primei reprezentative nu se vor reabilita in fata suporterilor cu o victorie in partida amicala contra Poloniei, ci printr-o calificare la Campionatul European din 2012.
 

Costel Pantilimon: "Suntem la inceput de drum, de acum vrem doar victorii!" Site-ul stirileprotv.ro a lansat o sectiune dedicata noii gripe!

"E un inceput de drum nou pentru o noua campanie de calificare. Obiectivul nostru este sa formam o echipa. Nu cred ca ne vom reabilita in fata suporterilor doar daca vom castiga meciul cu Polonia si trebuie sa ne calificam la Campionatul European. Ar fi o mare dezamagire un nou esec in calificari, dar sunt tragedii mai mari decat atat. Nimeni nu-si doreste sa rateze calificarea", a spus Codrea.

Paul Codrea a mentionat ca nu se teme de noul virus gripal, AH1N1. "Gripa porcina daca e sa vina, vine oricum. Este o problema globala, noi speram sa nu vina", a adaugat Codrea.

Referitor la decesul portarului german Robert Enke, Codrea considera ca este o mare tragedie: "E o mare tragedie, era un baiat tanar, nimeni nu se astepta la asa ceva. Condoleante familiei".

Portarul Costel Pantilimon a deplans si el disparitia lui Enke. "Sunt lucruri tragice, lucrurile astea te fac sa pretuiesti mai mult viata", a spus Pantilimon.

Portarul german al echipei Hanovra, Robert Enke, in varsta de 32 de ani, s-a sinucis, marti, aruncandu-se in fata trenului. Robert Enke a lasat in urma o sotie si o fetita de opt luni adoptata in luna mai, la trei ani dupa ce fetita lor de doi ani a murit, din cauza unei boli la inima.

Costel Pantilimon doreste o victorie in partida contra Poloniei, programata, sambata, cu incepere de la ora 18.00, la Varsovia, pe stadionul "Legia".

"Trebuie sa uitam campania de calificare trecuta. S-au intamplat lucruri care nu ne fac placere. Este un inceput de drum si trebuie sa privim inainte. Cu Polonia este doar un meci amical, dar pentru noi conteaza victoria", a subliniat Pantilimon.
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!