Cea mai BUNA alegere la nationala: "Asta e DOXAT rau, va spun eu! Mi-e ca Burleanu a mers la Kiev pentru vreo gagica!" VIDEO

Dumitru Dragomir a vorbit la Sport.ro despre situatia de la nationala.

Iordanescu selectioner, iar Isaila, Ionut Badea si Viorel Moldovan secunzi. Fostul sef al LPF a comentat incercarea nereusita a lui Burleanu de a-l pune selectioner pe Mircea Lucescu, plus alegerea facuta, pana la urma, de actualul sef al FRF.

"Eu cu Burleanu nu am vorbit. Varianta cea mai buna era Iordanescu, clar. Numai ca un pic l-a umilit faptul ca s-a dus si a intrebat doi-trei inainte si el a fost intrebat dupa. Adica putea sa faca asta pe blat... s-a dus la Donetsk si asa mai departe.

Deci, despre toti trei am o impresie foarte buna. Mai ales Isaila asta, e doxat rau de tot! Nici eu nu cred ca Burleanu s-a dus la Kiev ca sa negocieze cu Lucescu: poate o fi avut vreo gagica pe acolo, o frumusete din asta, o ucraineanca, sau o basarabeanca de la noi.

Intrebati-l pe Mircea Lucescu, mai bine. In momentul in care il rogi pe om si te refuza, te mai duci la unul si te refuza, iar dupa aia iei mantaua de vreme rea, il dai peste cap si pe asta pe care il pui. Puiu era angajat al Federatiei si nu cred ca face nazuri multe. Cea mai buna varianta era Puiu, din prima, fara sa mai umble dupa altcineva. Macar un an de zile, doi. Nu poti sa pui un tanar asa, e greu la echipa nationala.

Asta cu votul (n.r.: in Comitetul Executiv), ma tem ca nici nu o sa voteze ce propune Burleanu. Ma astept la un blocaj in privinta selectionerului, sa nu fie de acord cu divortul dintre celor doua primadone (n.r.: FRF-Piturca), fara recuperarea banilor", a incheiat Dragomir.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis, despre pașaportul de vaccinare în UE: „Ar trebui utilizat pentru scopuri medicale”
BRAT

Modifică setările cookies