Ladislau Boloni FRF selectioner romania Nationala Ladislau Boloni

Ce s-a întâmplat, în cele din urmă, între Ladislau Boloni și FRF

Edi Iordănescu e în proporție de 90 % noul antrenor al primei reprezentative. Citește AICI tot ce s-a întâmplat azi la sediul FRF. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 20:19
Data actualizarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 20:24

Ladislau Boloni părea că va deveni noul selecționer al tricolorilor. Totul mergea șnur. Șefii FRF s-au deplasat la Nisa, unde au purtat o primă rundă de negocieri. Cum discuțiile au avansat, Boloni a venit în România pentru a se așeza din nou la masa tratativelor. 

Cum Burleanu e abil, și-a păstrat o plasă de siguranță când a văzut că Boloni îl tot amână. I-a "pregătit" pe Edi Iordănescu și pe Adrian Mutu, drept variante de rezervă.

În cele din urmă, Boloni n-a mai dat niciun semn. Mihai Stoica, managerul FCSB-ului, echipa lui Becali, susține că Boloni n-ar fi vrut să-i fie stipulate clauze în contract.

"Mai vorbim şi noi şi mai aflăm una, alta. Am înţeles că, mă rog, condiţiile pe care le-a pus... Eu nu înţeleg de ce i-a făcut pe cei de la federaţie să meargă la Nisa şi de ce a venit el să discute aici, dacă din start era o chestie... 

Ar fi vrut să fie selecţioner, dar fără nicio clauză de obiectiv, în general", a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Boloni ar fi vrut să-l aibă secund pe Adrian Ursea, însă cei din FRF n-ar fi fost de acord nici cu această solicitare a câștigătorului Cupei Campionilor Europeni.

Boloni mai fusese selecționer în urmă cu 20 de ani, iar oamenii de fotbal știau că e un tehnician cu care se negociază dur. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!