VIDEO După ce și-a anunțat retragerea, Șumudică a fost întrebat direct: ”Nici măcar Rapidul nu te poate face să te răzgândești?”

Marius Sumudica al-raed Rapid Superliga Marius Șumudică / Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Martie 2023, 17:27
Data actualizarii: Luni 27 Martie 2023, 17:27

Marius Șumudică (52 de ani) a anunțat că se va retrage din antrenorat când contractul cu Al-Raed va ajunge la final.

Antrenorul vrea să urmeze o carieră ca analist TV după ce va renunța la cea de tehnician. Șumudică pare să fi luat o decizie definitivă și este greu de crezut că mai poate fi întors din drum.

Nici echipa sa de suflet, Rapid București, nu l-ar face să se răzgândească pe fostul campion al României cu Astra Giurgiu. 

„Rapidul e ceva aparte în inima mea. Eu, ieri, de exemplu, n-am rezistat emoțional să merg la handbal. N-am rezistat! Am stat acasă și, să fiu sincer, am plâns. Ceea ce se întâmplă în sală, când vedeam copii, doamne... și acum mi se face pielea de găină. Rapidul e un fenomen, te răscolește. 

Rapidul are antrenor, îl respect pe Mutu, respect ceea ce a făcut acolo. Au un investitor, un președinte, ei merg pe o anumită linie. Le doresc baftă, să dea Dumnezeu să se claseze cât mai sus anul acesta. În momentul de față nu pot să zic decât că iubesc acest club și mă opresc. Mai departe, nu”, a spus Marius Șumudică.

VIDEO - Marius Șumudică, la plecarea din țară

Marius Șumudică a fost, mai întâi, antrenor secund la Rapid, în sezonul 2003-2004, când a lucrat cu Răzvan Lucescu, Viorel Hizo și Dan Petrescu. 

Șase ani mai târziu s-a întors ca ”principal” în Giulești, în sezonul 2010-2011.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!