Câți bani pierde Gigi Becali dacă jucătorul lăsat pe tușă cu naționala Columbiei nu ajunge la Euro 2024

Gigi Becali FCSB Stefan Tarnovanu Nationala Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Martie 2024, 14:40
Data actualizarii: Marti 26 Martie 2024, 14:45

România întâlnește Columbia, marți, ora 20:30, în cel de-al doilea amical din campania de pregătire a Campionatului European, iar Edi Iordănescu a luat decizia de a lăsa un jucător al FCSB în afara lotului.

Selecționerul României l-a scos din lot pe Ștefan Târnovanu și a hotărât să meargă pe mâna altor trei portari pentru duelul cu prima reprezentativă a Columbiei: Florin Niță, Horațiu Moldovan și Marian Aioani.

Helmut Duckadam crede că lui Târnovanu îi va fi greu să se regăsească în lotul naționalei pentru Campionatul European.

"E foarte greu pentru Târnovanu să le ia fața lui Moldovan și Niță în lotul României pentru turneul final. Probabil, Târnovanu se va lupta cu Aioani să fie al treilea portar la EURO 2024, iar Edi va lua o decizie după play-off-ul din Superliga. Deci, play-off-ul va fi decisiv. Nu mă surprinde că l-a lăsat pe Tîrnovanu în afara lotului la acest meci cu Columbia.

Important este ca Edi să-și facă o idee despre lotul nostru la acest meci cu Columbia. Iar Moldovan să ne arate la Madrid că a rămas același portar din preliminariile pentru turneul final", a spus Helmut Duckadam, potrivit Prosport.

Becali pierde bani dacă Târnovanu nu merge la Euro

Dacă Târnovanu rămâne acasă, asta îi va produce pagube financiare lui Gigi Becali, care va încasa mai puțin de la UEFA pentru jucătorii trimiși la națională.

Suma pe care ar pierde-o FCSB nu ar fi una de neglizat dacă luăm în calcul faptul că la Campionatul Mondial cluburile au încasat 10.280 de euro pe zi, pentru fiecare jucător în parte care a fost pus la dispoziția echipelor naționale calificate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!