Burleanu, revoltat dupa ce primarul neales a dezvaluit ca "cineva i-a cerut sa minta!" Incredibil! Balbaiala National Arena, doar o arma electorala? "Sava candideaza la Sectorul 4" (Colectiv)

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Martie 2016, 17:26
Data actualizarii: Joi 10 Martie 2016, 17:47

Azi, la ProTV:
20:00 Las Fierbinti, sezonul NOU!
21:00 Atletico Textila, episodul 1!
22:00 Liverpool - Manchester United

"Mi s-a cerut sa mint, sa spun ca nu e nicio problema cu National Arena", a dezvaluit primarul Razvan Sava intr-un interviu pentru Gazeta.

Discursul primarului neales al Bucurestiului este presarat de trimiteri catre politic, total inutile in problema reala a Arenei Nationale - stadionul este inchis, iar primaria pierde sute de mii de euro din aceasta cauza.

"Mie imi este clar ca domnul Burleanu a adoptat strategia celor din PSD. Merge pe principiul romanesc "Lasa ca se poate si asa"", a spus Sava in Gazeta.

In replica data astazi pe blog, Razvan Burleanu dezvaluie o informatie foarte importanta, in tot absurdul situatiei - Razvan Sava candideaza in vara la primaria Sectorului 4, cel in care a avut loc tragedia de la Colectiv.

Faptul ca el nu merge pe principiul romanesc "Lasa ca merge si asa" ar putea constitui mesajul de baza in campania electorala din aceasta primavara.

Mesajul lui Razvan Burleanu:

1. Am fost invitat la o intalnire informala cu primarul interimar pentru a gasi o cale care sa deblocheze situatia. Dupa acceptul meu si al domnului Iorgulescu apare stirea ca ne vom intalni toti trei – deci, se oficializeaza.

2. Primarul interimar a venit insotit de sapte persoane, printre care si de Cristian Hrituc, consultant electoral – deci, trecem in logica electorala, stiut fiind faptul ca dl. Sava candideaza la Primaria Sectorului 4.

3. Ni se prezinta documentul cu testele facute de Max Bogl in Italia undeva in 2014 sau 2015 si ni se spune ca au fost trimise la Min. Dezvoltarii pe 24 februarie, ulterior intalnirilor pe care le avusesem– deci, Primaria a detinut in tot acest timp un document depus de constructor dar pe care a intarziat sa il ofere autoritatilor!!!

4. Cadem cu totii de acord ca documentele atesta faptul ca Arena este functionala in fapt – deci, se aduce din nou in discutie asumarea raspunderii de catre fiecare dintre parti.

5. Consultantul electoral intervine si ne spune ca ar arata ca si cum primarul da inapoi. Ne propune sa mergem chiar in acel moment spre Min. Dezvoltarii – deci, suntem extrasi din zona deciziilor si mutati pe terenul jocurilor de imagine.

6. Si eu si domnul Iorgulescu refuzam propunerea din motivele aratate mai sus. Solicitam interventia Consiliului General. Primarul interimar refuza spunandu-ne ca CGMB nu are nicio treaba – stupoare! Realitatea administrativa este exact invers: primarul duce la executare ceea ce hotaraste consiliul.

7. Se rosteste fraza pe care o invoca primarul referitoare la propunerea de „a minti impreuna”. Au fost noua persoane (!) in sala care pot confirma ca nu am spus-o eu. Propunerea s-a facut din exasperare, pe un ton informal, nu cu seriozitate, din dorinta de a sublinia disperarea. Gestul de a te folosi, in mod total inelegant si cinic de o astfel de afirmatie dovedeste dorinta de a camufla handicapul decizional.

8. Plecam cu sentimentul ca am fost chemati ca figuranti in campania electorala a candidatului Razvan Sava.

Concluzii:
Primarul a tinut la sertar testul din Italia pana luna trecuta. La inceputul lunii ianuarie, FRF s-a oferit sa plateasca testarea acoperisului la un laborator extern. Nu am primit niciun raspuns.
Baletul birocratic al salvatorului de carton Razvan Sava costa FRF peste 300.000 de euro. Cam cat inseamna asta? Exact finantarea pe un an a competitiei de elita a juniorilor de sub 15 ani si deschiderea unui centru regional de excelenta. Cine are de suferit pentru campania de imagine a candidatului Sava? Raspundeti dumneavoastra.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!