"Mi-a cerut sa MINT, sa spun ca nu e nicio problema" Primarul Capitalei il ataca pe Burleanu! National Arena ar putea ramane FARA acoperis

Razvan Sava National Arena Razvan Burleanu Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Martie 2016, 08:48
Data actualizarii: Joi 10 Martie 2016, 08:49

Primarul interimar al Capitalei il ataca din nou pe Razvan Burleanu, despre care lasa sa se inteleaga ca i-a cerut sa minta in cazul National Arena. 

"Dumnul Burleanu a venit cu un ton mai vehement. La un moment dat mi s-a spus in timpul discutiilor 'ce, n-ai mintit niciodata?! Minti si tu acum ca totul e bine!'. Nu pot sa va spun cine a zis asta. Adica sa-mi asum responsabilitatea, sa zic ca totul e ok, desi eu nu cred asta. Domnul Burleanu ma tot acuza ca eu sunt principalul vinovat ca nu se deschide Arena Nationala. Domnul Iorgulescu a fost mai impaciuitor, pe sistemul 'sa fie bine ca sa nu fie rau", a declarat Sava in Gazeta Sporturilor, ziar care scrie ca Sava a lasat sa se inteleaga ca BUrleanu a fost cel care i-a cerut sa minta la intalnirea la care a partcipat si Gino Iorgulescu, seful LPF.

Primarul interimar al Capitalei anunta ca National Arena ar putea functiona fara membrama acoperisului o perioada, pana cand firma care a construit stadionul va monta una noua care sa fie acceptata de ISU.

"Nu dam jos acoperisul, structura metalica, ci luam in calcul sa schimbam membrana aceea, sa puna una conforma cu normele romanesti.

Stadionul ar putea fi folosit si fara membrana, daca ISU e de acord. Oricum, sper sa nu ajungem la aceasta solutie. Dar chiar daca primim agrementul de la Dezvoltare, stadionul va fi gata, pregatit sa gazduiasca meciuri. Avem timp sa facem asta astfel ca la inspectia UEFA din vara lui 2017, Arena sa nu mai aiba nicio problema", mai spune Sava. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!