Bumba lui Piturca! Antrenorul i-a transmis ca e noul Hagi, pustiul e tupeist in vorbe, ca pe teren: l-a cerut pe Mutu! Afla-i povestea:

Autor: Sport.ro
Joi 02 Februarie 2012, 10:22

	Bumba lui Piturca! Antrenorul i-a transmis ca e noul Hagi, pustiul e tupeist in vorbe, ca pe teren: l-a cerut pe Mutu! Afla-i povestea:

Claudiu Bumba. Nascut in Baia Mare. 18 ani. Jucator la Tg. Mures. Si la nationala. Piturca ne sfatuieste sa retinem numele asta, ca o sa ajunga mare ca Hagi.

Bumba s-a nascut pe 5 ianuarie 1994 in Baia Mare. La 15 ani debuta deja in liga a doua, la FC Baia Mare. 27 de meciuri si 7 goluri. Asta din 2009 pana in 2011. Cand a ajuns deja la Tg Mures. A debutat intr-un meci cu Dinamo. Evident, doar trebuia sa dea bine la CV :) N-avea decat 17 ani cand a inceput sa se bata cu toata Liga I. Alearga, dribleaza, are forta, viteza, drigbling. E mijlocas ofensiv.

Piti l-a luat in Antalya si l-a anuntat ca se bazeaza pe el pentru Mondial. A debutat cu Turkmenistan, cand l-a inlocuit pe Tanase.

"Initial, am crezut ca au gresit cei de la ziar cand mi-au trecut numele in lotul echipei mari. Ma asteptam sa fiu chemat la tineret", povesteste socat Bumba in click.

"Nu am avut idol. Eu sunt idolul meu. Daca nici eu nu ma plac... Am avut putini fotbalisti ale caror cariere le-am urmarit. Unul dintre ei este Andrei Sevcenko. L-am admirat pentru talentul si lejeritatea cu care juca", mai spune pustiul de 18 ani al lui Piti.

“Bumba este foarte motivat si are o personalitate deosebita. Imi da incredere ca poate ajunge un jucator foarte bun. Sa joci la varsta asta de maniera asta inseamna ca ai toate sansele sa ajungi un fotbalist bun. Are tupeu fotbalistic si asta este un lucru pozitiv”, il lauda Piturca.

"Mi-ar da multa incredere sa joc alaturi de Mutu, dar sa vedem ce va fi", ii transmite subtil si Bumba lui Piturca.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT