Budescu si Alibec nu pot schimba soarta nationalei! Sumudica, transant: "Aveau dungile de la scaun pe fundulet!"

Contra i-a convocat pe Budescu si Alibec pentru meciurile decisive cu Suedia si Spania. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Noiembrie 2019, 14:13
Data actualizarii: Duminica 10 Noiembrie 2019, 15:08

Romania are de jucat doua partide de foc pentru a obtine calificarea la EURO 2020. Echipa lui Contra trebuie sa invinga Suedia si sa faca un punct cu Spania pentru a merge la turneul final. 

Denis Alibec si Constantin Budescu au fost chemati din nou la nationala de Contra, dupa ce au aratat o forma excelenta la echipa de club. Cei doi joaca la Astra. 

Chiar daca au fost convocati, Marius Sumudica spune ca nu inseamna ca vor juca. Antrenorul roman sustine ca valoarea celor doi este una superioara, insa au mai fost chemati si altadata si nu au fost folositi. 

"Nu m-a surprins ca i-a convocat. Alibec e cel mai bun om de atac din Romania. Poate sa-mi spuna mie cine o vrea, ce vrea. Alibec poate face diferenta daca e fit, daca e in forma, la fel si Budescu. Nu pot rezolva dubla cu Suedia si Spania. Nici nu stiu daca vor juca. Nu i-a mai luat si aveau dungile de la scaun pe fundulet cand s-au dus la dus? Sunt doi jucatori letali, care pot juca 90 de minute prost si in minutul 90 sa faca ceva, sa inventeze!", a spus Sumudica. 

 

Sumudica: "Sansesele de calificare sunt sub 50%"

 

Chiar daca Budescu si Alibec sunt doua arme bune pentru nationala, Sumudica nu crede ca Romania are sanse mari la calificare. 

"Chiar daca batem Suedia, e greu sa se califice Romania. La nivelul asta nu exista omenie. Nu, Spania e Spania. Eu imi doresc sa se califice, ii doresc bafta lui Contra, dar eu cred ca in momentul de fata sansele sunt de sub 50%", a fost verdictul lui Sumi. 

Modifică setările cookies