"Bucuria este imensa, sansele noastre de calificare sunt foarte mari dupa victorie!" Reactia lui Piturca dupa succesul cu Grecia

"Bucuria este imensa, sansele noastre de calificare sunt foarte mari dupa victorie!" Reactia lui Piturca dupa succesul cu Grecia

Grecia 0-1 Romania | Nationala Romaniei a castigat pe terenul echipei cel mai bine cotate din grupa F a preliminariile pentru Euro 2016.

Romania a reusit sa castige in Grecia cu 1-0 in urma golului lui Ciprian Marica, capitanul nationalei fiind insa eliminat in a doua repriza. Selectionerul nationalei, Victor Piturca, aflat poate la ultimul meci pe banca echipei avand in vedere oferta din Arabia Saudita, s-a bucurat foarte tare la finalul partidei de succesul obtinut pe stadionul tarii care a eliminat Romania la barajul pentru Mondial.

"Din ce in ce mai greu, au mai trecut anii peste mine, sunt extrem de dificile aceste meciuri. Bucuria este insa foarte mare, o victorie de sacrificiu. O victorie care cred ca a fost normala dupa cum a fost prima repriza. Am castigat impotriva celei mai puternice echipe din grupa.

Sansele noastre sunt foarte mari dupa aceasta victorie. N-am schimbat nimic din tot ceea ce lucrasem dupa eliminarea lui Marica. Am jucat practic fara varf, a jucat cum a facut-o si in prima repriza Alex Chipciu. N-am mai avut forta in atac, dar si asa am avut cateva raiduri. Enache a intrat extraordinar in locul lui Maxim care a facut si el un joc exceptional.

(Octombrie) e o luna foarte dificila, jucam cu Ungaria acasa si cu Finlanda in deplasare, daca trecem si de ele, sansele noastre sunt foarte mari" a spus Victor Piturca la Digi Sport.

Care a fost cel mai bun jucator al Romaniei cu Grecia? (6886 voturi)
 
Marica
14.04%
967 voturi
 
Chipciu
60.83%
4189 voturi
 
Maxim
8.83%
608 voturi
 
Pintilii
232 voturi
 
Dr Grigore
9.38%
646 voturi
 
Altul, comentez in articol
244 voturi
Citeste si:RomaniaGrecia

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies