Romania Grecia Nationala

"Bucuria este imensa, sansele noastre de calificare sunt foarte mari dupa victorie!" Reactia lui Piturca dupa succesul cu Grecia

Grecia 0-1 Romania | Nationala Romaniei a castigat pe terenul echipei cel mai bine cotate din grupa F a preliminariile pentru Euro 2016.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Septembrie 2014, 00:02
Data actualizarii: Luni 08 Septembrie 2014, 00:01

Romania a reusit sa castige in Grecia cu 1-0 in urma golului lui Ciprian Marica, capitanul nationalei fiind insa eliminat in a doua repriza. Selectionerul nationalei, Victor Piturca, aflat poate la ultimul meci pe banca echipei avand in vedere oferta din Arabia Saudita, s-a bucurat foarte tare la finalul partidei de succesul obtinut pe stadionul tarii care a eliminat Romania la barajul pentru Mondial.

"Din ce in ce mai greu, au mai trecut anii peste mine, sunt extrem de dificile aceste meciuri. Bucuria este insa foarte mare, o victorie de sacrificiu. O victorie care cred ca a fost normala dupa cum a fost prima repriza. Am castigat impotriva celei mai puternice echipe din grupa.

Sansele noastre sunt foarte mari dupa aceasta victorie. N-am schimbat nimic din tot ceea ce lucrasem dupa eliminarea lui Marica. Am jucat practic fara varf, a jucat cum a facut-o si in prima repriza Alex Chipciu. N-am mai avut forta in atac, dar si asa am avut cateva raiduri. Enache a intrat extraordinar in locul lui Maxim care a facut si el un joc exceptional.

(Octombrie) e o luna foarte dificila, jucam cu Ungaria acasa si cu Finlanda in deplasare, daca trecem si de ele, sansele noastre sunt foarte mari" a spus Victor Piturca la Digi Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies