BREAKING NEWS | Amical de gala pentru Romania! Ne pregatim pentru EURO 2020 cu un COLOS AL EUROPEI: partida uriasa in TEMPLUL FOTBALULUI

ASA ARATA GRUPELE DE LA EURO 2020

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Noiembrie 2019, 21:25
Data actualizarii: Sambata 30 Noiembrie 2019, 22:33

Romania inca isi asteapta biletele la EURO 2020. Pentru a ajunge la EURO, Romania trebuie sa castige meciul cu Islanda si apoi finala contra invingatoarei dintre Ungaria si Bulgaria.

Razvan Burleanu se gandeste deja la meciul cu Islanda, dar si la o eventuala calificare la EURO. In acest sens, presedintele FRF a anuntat ca Romania va sustine un meci amical in luna iunie a anului viitor.

"Suntem in contact strans cu UEFA. Cred ca le-a scapat si lor acest lucru, s-au gandit sa respecte acest sistem si nu au luat in considerare acest aspect. Tari ca Islanda si Insulele Feroe sunt tari in care nu poti juca in toate lunile anului. Avem un meci amical mare in luna iunie, pe care il vom anunta zilele urmatoare. Un meci intr-una din tarile in care avem o comunitate mare", a declarat Razvan Burleanu dupa tragerea la sorti.

Conform informatiilor www.sport.ro, Romania va juca un amical de gala cu Anglia. Meciul se va disputa pe Wembley, pe 6 sau 7 iunie. Meciul s-ar disputa astfel cu doar 5 sau 6 zile inainte de startul EURO.

Modifică setările cookies