selectioner romania Dumitru Dragomir FRF Ladislau Boloni Nationala

"Boloni nu a refuzat oferta. Nu au mai vrut federalii". Dezvăluiri neașteptate despre negocierile de la FRF

Edi Iordănescu urmează să fie anunțat în funcția de selecționer al naționalei României de fotbal

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 15:04
Data actualizarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 15:11

Comitetul Executiv al FRF se va întâlni astăzi pentru a vota propunerea de selecționer a președintelui Răzvan Burleanu: Edi Iordănescu. Dacă va trece de votul comisiei, Iordănescu jr. va fi prezentat oficial la ora 17:00.

Înaintea discuțiilor cu fostul antrenor de la FCSB, oficialii FRF au avut mai multe tratative cu Ladislau Boloni, însă acestea nu au ajuns la niciun rezultat, fără să cunoască detalii despre ceea ce s-a întâmplat între cele două părți. 

Dumitru Dragomir a declarat că, până la urmă, Ladislau Boloni ar fi fost refuzat de FRF pentru a prelua funcția de selecționer, fiind preferat în locul său Edi Iordănescu. 

"Alegerea făcută de FRF e una foarte bună. Edi are personalitate şi asta e un lucru bun. E la fel ca Boloni din punctul ăsta de vedere. Doar că federalii s-au jucat cu minţile noastre. Ştiau de la bun început cine va fi selecţionerul. Au făcut doar o demonstraţie de imagine ca să arate că vor să negocieze.

Vă spun ceva, Boloni nu a refuzat oferta. Nu au mai vrut federalii. Pentru Edi nu va fi deloc uşor că nu prea avem jucători. Avem câteva nume în frunte cu acest Octavian Popescu de la FCSB, pe care se poate miza foarte mult. Eu sper să găsească soluţiile cele mai bune", a declarat Dumitru Dragomir pentru telekomsport.ro.

Înaintea lui Ladislau Boloni și Edi Iordănescu, oficialii FRF au fost refuzați pe rând de Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu. 

Vot de încredere pentru Edi Iordănescu

Invitat în platoul emisiunii "Ora Exactă în Sport", Florin Prunea a mărturisit că Edi Iordănescu este un antrenor care a confirmat la toate echipele la care a fost și că reprezintă o soluție bună penru postul de selecționer. 

"Și-a atins mereu obiectivele, și în condiții grele. Începând cu Pandurii Tg. Jiu pe care a dus-o într-o cupă europeană. În insolvență, cu echipa neplătită de șase luni de zile. Cu Gaz Metan Mediaș la fel, tot în insolvență, nimeni nu se aștepta să ajungă în playoff. 

A câștigat titlul la CFR Cluj, parcursul lui la FCSB a fost unul impecabil, în condiții grele. Gândește-te câți jucători a avut accidentați. Este un antrenor care a confirmat. Sunt curios cum va fi ca selecționer. E un tip tipicar, care studiază foarte mult.", a declarat Florin Prunea, în direct la PRO X

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!