VIDEO EXCLUSIV Vot de încredere pentru Iordănescu: "Și-a atins mereu obiectivele". Stoichiță, minusul staff-ului tehnic al naționalei

Edi Iordănescu urmează să fie anunțat în funcția de selecționer al naționalei României de fotbal

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 12:15
Data actualizarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 12:34

Comitetul Executiv al FRF se va întâlni astăzi pentru a vota propunerea de selecționer a președintelui Răzvan Burleanu: Edi Iordănescu. Dacă va trece de votul comisiei, Iordănescu jr. va fi prezentat oficial la ora 17:00.

Invitat în platoul emisiunii "Ora Exactă în Sport", Florin Prunea a mărturisit că Edi Iordănescu este un antrenor care a confirmat la toate echipele la care a fost și că reprezintă o soluție bună penru postul de selecționer. 

"Și-a atins mereu obiectivele, și în condiții grele. Începând cu Pandurii Tg. Jiu pe care a dus-o într-o cupă europeană. În insolvență, cu echipa neplătită de șase luni de zile. Cu Gaz Metan Mediaș la fel, tot în insolvență, nimeni nu se aștepta să ajungă în playoff. 

A câștigat titlul la CFR Cluj, parcursul lui la FCSB a fost unul impecabil, în condiții grele. Gândește-te câți jucători a avut accidentați. Este un antrenor care a confirmat. Sunt curios cum va fi ca selecționer. E un tip tipicar, care studiază foarte mult.", a declarat Florin Prunea, în direct la PRO X

"Stoichiță nu se mai apropia de nicio echipă națională"

"Lui Stoichiță i-a trecut glonțul pe la ureche. Dacă Hagi, Boloni sau Petrescu venea, Stoichiță nu se mai apropia de nicio echipă națională. Edi, așa cum îl cunosc pe el, nu cred că se lasă călcat pe bătături. A venit timpul ca și la noi să fie un director sportiv care să știe ce înseamnă echipa națională, nu doar să aibă rol decorativ.", a explicat Prunea. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies