Boloni are oferta de la nationala Belgiei: "In 2,3 luni sunt liber, ma intereseaza si nationala Romaniei!"

Antrenorul lui Standard Liege, Ladislau Boloni, ar vrea sa antreneze nationala Romaniei dar mai are si alte oferte. "Am auzit ca am oferte si de la nationala Belgiei. Daca as antrena cu inima as vrea sa antrenez Steaua!"

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Aprilie 2009, 16:25
Data actualizarii: Joi 09 Aprilie 2009, 16:30

"Piturca imi este prieten, un antrenor priceput, care sufera cand lucrurile nu merg bine.

Rezultatele din ultima vreme nu ii erau favorabile lui Piturca. La noi singurul vinovat este antrenorul. Sunt alaturi de Piturca, stiu ca acum sufera insa asa este soarta noastra a antrenorilor. Nu doar el este vinovat.

Este o situatie delicata. Eu stiu obiceiurile din Romania. Fiecare tara are regulile ei. Insa nu stiu ce e in Romania acum. Pe mine ma intereseaza mereu fotbalul romanesc. Vreau sa stiu ce se intampla acolo.

La noi nu se stie pana cand poti lucra la echipa ta. Eu mai am 2-3 luni de contract si incerc sa imi pregatesc viitorul cat mai bine. Eu am auzit ca si cei de la federatia belgiana sunt interesati de mine. Eu in 2-3 luni de zile imi termin treaba la echipa mea de club.

Daca mergeti la piata de unde cumparati? Nu de unde este oferta mai buna? Sentimentele nu primeaza la mine. Este adevarat ca nu se schimba sentimentele insa nu ne putem gandi doar cu inima. Daca as antrena cu inima as merge la Targu Mures sau la Steaua.

Eu nu am atat de multi bani ca sa gandesc doar cu inima", spune Boloni la Sport.ro.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!