Nationala

Boloni a atins și subiectul salariului! Ce i-a cerut lui Burleanu: ”Nu vreau să fiu îngâmfat”

Ladislau Boloni a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre negocierile pe care le-a purtat cu Federația Română de Fotbal despre preluarea postului de selecționer.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 11:48
Data actualizarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 13:09

Antrenorul a vorbit și despre salariul pe care l-a cerut, după ce în spațiul public au apărut zvonuri cum că cei de la FRF ar fi fost deranjați de pretențiile exagerate ale lui Boloni. 

Laszlo Boloni: ”Să nu fie această diferență!”

„Pretenția mea a fost ca recompensa selecționerului să fie mai aproape de cea primită de Daum decât de cea primită de Mirel. Nu vreau să fiu îngâmfat, dar îmi pot permite să cer minimum salariul pe care l-a avut el. Sunt în relații bune cu Mirel Rădoi, l-am susținut, am discutat cu el, dar asta am cerut: salariul meu să fie mai aproape decât cel al lui Daum.

Am auzit că școala de antrenori din România este pusă la punct foarte bine. Atunci de ce antrenorii români ai nici pe jumătate salariile antrenorilor străini? Să nu fie această diferență! Am făcut un compromis de mai mult de 60%, pentru a accepta propunerea FRF. Deci nu partea financiară a fost o problemă esențială”, a declarat reputatul antrenor.

Tehnicianul a mai condus naționala între 2000 și 2001, pentru zece meciuri, apoi a acceptat oferta celor de la Sporting Lisabona, unde l-a antrenat pe Cristiano Ronaldo.

De-a lungul carierei, Ladislau Boloni le-a pregătit pe Nancy, naționala României, Sporting, Rennes, Monaco, Al-Jazeera, Standard Liege, Al-Wahda, Lens, PAOK, Al Khor, Al-Itiihad, Antwerp, Gent, Panathinaikos. 

Modifică setările cookies