Nationala

VIDEO Laszlo Boloni, totul despre negocierile cu FRF: ”Propunerea mea a fost respinsă. De ce dracu' mă cauți pe mine”

Ladislau Boloni a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre negocierile dintre el și Federația Română de Fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 11:10
Data actualizarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 13:09

Înainte să atace "pista" Edi Iordănescu, oficialii FRF i-au făcut pressing lui Ladislau Boloni, antrenor cu experiență, a patra variantă a celor de la Casa Fotbalului după Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu. 

Ladislau Boloni, conferință de presă! Antrenorul va comenta ultimele evenimente

„Înainte să intru în problemele mele, aș dori să spun că eu așa cred, să fii selecționerul naționalei țării tale este o onoare deosebită, o mândrie personală, vreau să-l felicit pe noul selecționer și să-i urez mult succes. Mergând mai departe, aș dori să spun de ce suntem aici și răspunsul meu ar fi că am fost căutat de FRF să ocup această poziție pe care am analizat-o și am acceptat să discut despre treaba aceasta. 

  • Ladislau Boloni

În cariera mea de antrenor am semnat multe contracte, am stat de vorbă cu mulți oameni care aparțineau elitei fotbalului european, dar niciodată nu m-am izbit de atâtea probleme, pentru mine, ilogice. Nu m-am izbit niciodată de atâtea probleme care, pentru dumneavoastră, ar putea fi probleme minore. Mă deranjau atât de mult încât simțeam că va fi greu să dau totul. Dacă Boloni vine acasă, atunci Boloni trebuie să reușească. Pentru a reuși, trebuie să dai 150% din tine. Cred că lipsa acestei logici mă împiedica să fac pasul înainte.

Luând în mână contractul propus, am văzut obiectivul principal, calificarea la Campionatul European, obiectiv care m-ar fi interesat foarte, foarte mult. Dacă ai acest obiectiv pentru care nu ai așa de mult timp, dar oricum aveam proiectele mele cum să ajung să pot munci. Îmi dădeam seama că, de fapt, obiectivul principal vine pe plan secundar. Un alt obiectiv intermediar, pe care îl consideram ca o piedică și m-a pus foarte mult pe gânduri.

Eram în orice moment prezent pentru discuții, care au durat foarte mult timp. Boloni a fost tot timpul prezent și încă o chestie care a fost deranjantă. În general spunem că nu vorbim despre bani, dar partea financiară au fost discuții absolut inutile, dar interesante. Nu a fost niciodată o problemă pentru mine. Nu am prezentat absolut nicio problemă. În concluzie, ce pot să vă spun e că supărat nu sunt, dar trist da.

Voiam să mă folosesc de această competiție (n.r. - Liga Națiunilor) pentru a pregăti echipa națională pentru preliminariile Campionatului European. Propunerea mea, de a șterge obiectivul intermediar, a fost respinsă. Ceea ce m-a deranjat deosebit de mult, mi-au spus că nu pot ține un antrenor care nu câștigă, pentru că au alte obiective. Atunci de ce dracu mă cauți pe mine? Acest tratament pe mine mă deranja”, a spus Ladislau Boloni.

Boloni i-a așteptat pe Burleanu și Stoichiță la Nisa, apoi a sosit în țară pentru o nouă rundă de negocieri. S-au vehiculat mai multe variante din cauza căroră Boloni n-ar fi acceptat propunerea, dar până azi nu oferise nicio declarație. 

În cele din urmă, cu un aer misterios, fostul mare mijlocaș al Stelei a lăsat să se înțeleagă că va explica pe larg de ce nu va prelua reprezentativa tricoloră.

Boloni spune că e la Odorheiu Secuiesc

”Sunt încă în țară, acum sunt într-un loc foarte frumos, la Odorheiul Secuiesc, este un loc foarte plăcut. Da, voi organiza o conferință de presă, dar nu știu să vă zic data fiindcă nu am stabilit-o încă. Cu puțină imaginație, puteți să vă dați seama când urmează să fie”, a declarat Boloni, potrivit playsport.ro.

Modifică setările cookies