Gica Popescu Mircea Lucescu Nationala Gheorghe Popescu, supărat după eliminarea din Cupă: ”E doar rea intenție”

”Baciul” are soluția pentru postul de selecționer: ”Mi se pare omul cel mai potrivit”

Dan Petrescu a ales să refuze preluarea postului de selecționer al României, după ce a fost convins de conducerea lui CFR Cluj să rămână în Gruia.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 09:23
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 15:23

Acum, FRF va trebui să întocmească o listă cu posibili selecționeri, iar unul dintre favoriții pentru acest post este Adrian Mutu (42 de ani). Gică Popescu vine cu o altă propunere: marele Mircea Lucescu!

Gică Popescu îl propune pe Mircea Lucescu la națională

„Era una dintre posibilități. Dan nu a spus că va accepta sigur, a zis că va da un răspuns. Se pare că a făcut niște calcule și a luat decizia de a rămâne la CFR. Eu nu îmi permit să îi analizez decizia, este una personală. Pentru națională era o soluție, este un antrenor care a făcut performanță peste tot, unul dintre cei mai buni antrenori români.

E complicat să ne dăm cu părerea acum, după atâtea refuzuri. Când ești angrenat într-un contract, cu un proiect în desfășurare, este complicat.

Dan și Gică își doresc să antreneze națională, dar nu s-a putut în acest moment. Nu îmi dau cu părerea legat de viitorul selecționer. Mircea Lucescu mi se pare omul cel mai potrivit”, a declarat Gică Popescu.

În vârstă de 76 de ani, Mircea Lucescu a mai fost selecționerul României între 1981 și 1986, perioadă în care ”tricolorii” s-au calificat la un singur turneu final: Campionatul European din Franța, 1984.

Atunci, doar opt echipe se calificau la turneul final, iar România avea parte de o grupă cu Spania, Portugalia și Germania de Vest.

Grupa României de la EURO 1984:

1. Spania - 4p

2. Portugalia - 4p

3. Germania de Vest - 3p

4. România - 1p

Grupa României din Nations League, 2022:

1. Bosnia

2. Finlanda 

3. România

4. Muntenegru

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!