Nationala

"Avem acest drept!" Islandezii au luat decizia! Unde se va juca meciul dintre Islanda si Romania de la barajul din Nations League! Anuntul facut de federatia islandeza

Federatia islandeza a facut un anunt cu privire la locatia disputarii meciului dintre Islanda si Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Decembrie 2019, 09:36
Data actualizarii: Luni 02 Decembrie 2019, 09:39

Romania se va deplasa in martie in Islanda pentru meciul din semifinalele barajului din Nations League. FRF a cerut ca meciul sa se desfasoare in Danemarca din cauza conditiilor neprielnice din Islanda in acea perioada a vremii. Islandezii nu au jucat niciun meci pe teren propriu in luna martie in toata istoria, dar Gudni Bergsson, presedintele federatiei islandeze, spune ca nu se pune problema mutarii meciului in alta tara.

"Vom face tot ce depinde de noi sa discutam aceasta intalnire cu Reykjavik. Avem cateva planuri pe care sa le punem in aplicare pentru a oferi garantii ca terenul se va prezenta in conditii optime. Vom fi in contact si cu UEFA pe aceasta tema, iar romanii nu au de ce sa se teama ca vor intalni in Islanda conditii neprielnice de joc la ora barajului.

Avem dreptul prin programare sa disputam acest meci pe teren propriu si nu vom da niciun pas inapoi. Stiu ca Romania invoca in mod repetat acest subiect, dar lucrurile se vor rezolva. A ridica aceasta problema la inceputul lui decembrie, aproape cu patru luni inaintea play-off-ului, nu e justificat", a spus Gudni Bergsson pentru GSP.

CITESTE SI

Modifică setările cookies