"A fost o oarecare tensiune. Cred ca a fost una dintre cauze." Cicaldau a vorbit despre situatia dificila de la echipa nationala

"A fost o oarecare tensiune. Cred ca a fost una dintre cauze." Cicaldau a vorbit despre situatia dificila de la echipa nationala

Craiova a invins-o pe Hermannstadt cu 3-0.

Cicaldau a marcat golul doi al Craiovei in minutul 68, dupa ce a primit o pasa de la Matel. La finalul partidei jucatorul a vorbit despre situatia dificila care s-a creat in jurul echipei nationale:

"Stiam ca o sa avem un meci foarte greu, dar pana la urma ma bucur ca a deschis Bancu scorul si am reusit sa castigam. M-am simtit bine pe acest gazon, s-a vazut ca nu s-a rupt si ne-a ajutat. Cred ca era un teren bun sa joci cu ghetele mixte, din cauza ca a plouat foarte mult zilele trecute. 

Nu aveam peste ce sa trec, mi-a aratat cineva un articol despre mine ca am facut scandal la echipa nationala si m-am certat cu Piturca. Nu este adevarat si nu mi se pare normal sa se scoata astfel de articole cand nu este nimic adevarat. A fost o oarecare tensiune cu mai multi jucatori acolo si cred ca asta a fost una dintre cauze. Eu doar incerc sa imi fac treaba cat mai bine cand merg acolo. Domnul Radoi e un antrenor foarte bun, toata lumea il cunoaste si sunt sigur ca daca va veni va face o treaba foarte buna.

Nu stiu daca suntem noi de vina, cei de la U21. Suntem toti de vina ca nu am reusit sa ne calificam acum si daca vom reusi sa ne calificam ne vom bucura cu totii", a spus Cicaldau.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies