Au cumva un concurs de tatuaje? :) In ziua in care Messi si-a dezvaluit noul tatuaj, Neymar a aparut si el cu doua noi desene pe piele. FOTO

Au cumva un concurs de tatuaje? :) In ziua in care Messi si-a dezvaluit noul tatuaj, Neymar a aparut si el cu doua noi desene pe piele. FOTO

Ora Exacta in Sport, in fiecare dimineata, de luni pana vineri, de la 10:45, si in weekend de la 16:00

Vedetele Barcelonei ar putea avea un concurs de tatuaje despre care nu vor sa vorbeasca. Ori...cel putin asta cred suporterii dupa ce Messi si Neymar au aparut cu noi desene pe piele in aceeasi zi.

Aflati in cantonamentele echipelor lor nationale inaintea partidei care ii va pune fata in fata in Argentina - Brazilia, Messi si Neymar au surprins cu noile lor tatuaje.

Lionel Messi, starul argentinian al Barcei, i-a luat prin surprindere pe sustinatorii sai cu desenul pe care si l-a facut pe picior. Acesta si-a acoperit vechile tatuaje (mai multe flori, aripi, o minge de fotbal si o sabie) cu o "pata" neagra din care se mai disting doar numarul 10 si mainile fiului sau thiago.

Iar Neymar nu s-a lasat nici el mai prejos. Brazilianul a aparut la antrenamentul de ieri cu alte doua noi tatuaje, facute, de asemenea, pe picior.

Neymar si-a tatuat statuia "Hristos Mantuitoru", are vegheaza asupra orasului Rio, dar si stadionul Maracana.

Neymar are peste 15 tatuaje pe gat, piept, brate si maini.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 22 ianuarie. 2.699 de noi cazuri de infectare în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies