Atac virulent la Burleanu si Iordanescu. Pompiliu Popescu, dupa demiterea de la nationala: "Conduc intr-o maniera securistica! Cer public demisia lui Burleanu"

Atac virulent la Burleanu si Iordanescu. Pompiliu Popescu, dupa demiterea de la nationala: "Conduc intr-o maniera securistica! Cer public demisia lui Burleanu"

Stafful medical al echipei nationale a fost demis in totalitate cu o luna inaintea turneului final al EURO 2016 (DETALII AICI)

Conducerea Federatiei Romane de Fotbal, impreuna cu Anghel Iordanescu, ar fi decis sa renunte la intreg stafful medical condus de doctorul Pompiliu Popescu. 

In urma scandalului iscat, Pompiliu Popescu a lansat un atac virulent la Burleanu si Iordanescu, acuzandu-i ca au o maniera "securistica" de a conduce Federatia si echipa nationala.

"Iordanescu a pactizat cu noua conducere FRF, a capitulat in totalitate in fata cuplului Burleanu-Bodescu, care mai au doar un an si ceva de mandat. Burleanu si Bodescu apareau la cantonamente doar cand erau camerele de luat vederi, ca sa isi faca in continuare imagine. Nu i-am auzit niciodata sa fie interesati de o problema medicala intr-o discutie directa cu mine.

Mai mult, cand Rat si Sanmartean au venit accidentati, i-au trimis la vraciul Mariana fara ca eu sa stiu. Din pacate, niciunul nu a putut juca. Iordanescu m-a umilit in ultimul cantonament, intr-un fel fara margini, a incercat sa ma depersonalizeze, tipa si imi cerea explicatii pe un ton ridicat chiar in fata jucatorilor, si-au dat seama pana si baietii ca orice discutie cu el devenise aproape imposibila, pentru ca dorea sa isi arate in permanenta dominatia fata de staff si jucatori.

Burleanu si Bodescu conduc in stil securistic, nici nu cunosc bine jucatorii si se simt handicapati si vulnerabili in fata lor. I-am respectat pana la un punct, dar am vazut in timp ca nu mi se intoarce acest respect si mi-am dat seama cu cine am de-a face. ii cer public demisia lui Burleanu si ma intreb daca FIFA stie ca avem o federatie politica la Bucuresti!

Nu imi pare rau ca nu voi merge la Euro, cu acesti securisti nu se mai putea lucra, fiindca ei practica intimidarea, presiunea si santajul. Aveau nevoie ca de la masori sa le parvina informatii din interiorul lotului si din aceasta cauza i-au dat afara, fiindca niciunul dintre ei nu a marsat la sugestiile venite din partea FRF.

Sunt ultraprofesionisti, devotati doar muncii lor si intereselor jucatorilor, dar au fost calcati in picioare si le-au fost diminuate dramatic primele de calificare", a declarat Pompiliu Popescu pentru Gazeta Sporturilor.

Fostul medic al "tricolorilor" nu vede in roz viitorul echipei nationale.

"Nu cred ca Iordanescu va mai ramane dupa Euro si e imposibil ca personalitati puternice si antrenori de valoare precum Lucescu, Olaroiu, Dan Petrescu sau Boloni sa vina la lot dupa Euro. Pur si simplu, ar fi imposibila o coabitare Lucescu-Burleanu. O asemenea valoare nu trebuie compromisa prin a fi pusa langa actualul presedinte FRF cu maniere securistice. El doar capuseaza munca profesionistilor in fotbal", a mai spus Popescu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Fără vaccinare nu putem ieşi din pandemie. Gradual se vor ridica măsurile
BRAT
Modifică setările cookies