Anuntul OFICIAL: Nationala poate sa dea o lovitura de 10 MILIOANE de euro! Vestea asteptata de ani de zile:

Autor: Sport.ro
Luni 17 Martie 2014, 22:52

	Anuntul OFICIAL: Nationala poate sa dea o lovitura de 10 MILIOANE de euro! Vestea asteptata de ani de zile:

► In numele lui Maradona: Napoli - Porto, joi 22:00, IN DIRECT Sport.ro si voyo.ro

Presedintele FRF, Razvan Burleanu a fost la Roma pentru a discuta cu Stefan Radu, jucatorul care nu s-a mai intalnit de ani de zile cu nationala.

S-a scris si s-a spus in dese randuri ca el nu mai vine la lot din cauza relatiei pe care o are cu selectionerul sau din cauza neintelegerilor dintre impresarii sai si oamenii care conduc nationala.

Accidentat in cateva randuri chiar inaintea convocarilor, lipsa unui fundas titular de 10 milioane de euro, capitan in cateva randuri la Lazio, a ridicat semne de intrebare.

"E adevarat ca m-am vazut cu Stefan Radu, el a cerut un timp de gandire pentru a raspunde la solicitarea noastra, daca vine la nationala sau nu. Cu Stefan Radu a fost o neintelegere, dar nu pot sa spun mai multe, a fost o discutie privata, dar s-a inteles gresit ca nu vine la nationala.

La Roma m-am mai intlnit cu Lobont si cu ceilalti tineri jucatori care mai sunt la AS Roma si sunt foarte fericit sa constat ca romanii care joaca acolo sunt mult mai bine vazuti de italieni acolo decat de oamenii din tara, din Romania. De Chivu nu stiu nimic, poate a semnat cat am fost plecat :)", a spus Razvan Burleanu la intoarcerea in tara.

Lista țărilor în care românii vaccinați pot călători fără nicio restricție. România nu primește turiști din Anglia sau SUA
BRAT
Modifică setările cookies