Anuntul cutremurator al lui Sanmartean: "Am discutat cu sotia, credeam ca e punctul final al carierei!" Momentul care l-a salvat

Anuntul cutremurator al lui Sanmartean: "Am discutat cu sotia, credeam ca e punctul final al carierei!" Momentul care l-a salvat

Romania si-a descoperit diamantul abia la 34 de ani! Dupa transferul la Steaua si revenirea in nationala, Sanmartean i-a facut pe fani sa regrete ultimii 10 ani fara el in centrul atentiei.

Momentele de magie din 2014 ar fi putut nici sa nu aiba loc. La finalul lui 2011, Sanmartean a fost la un pas sa renunte la fotbal. Se certase cu Halagian la Bistrita si credea ca nu va mai continua in teren. Porumboiu s-a interesat de situatia lui si l-a chemat la Vaslui. Sanmartean recunoaste ca a discutat cu familia despre posibiltiatea de a se retrage, pe care o lua foarte serios in calcul!

"Am avut noroc, domnul Porumboiu s-a interesat de situatia mea si m-a luat la o echipa cu pretentii. Am avut unele momente dificile, chiar vorbeam cu sotia si cu ceilalti din familie si credeam cu totii ca va fi punctul final al carierei mele. Totusi, ar fi fost prea devreme sa se fi incheiat. Cu ajutorul lor, am trecut de momentul delicat si am avut posibilitatea sa merg la Vaslui. Am avut noroc sa ma impun intr-un timp foarte scurt", spunea Sanmartean in vara lui 2011, dupa prima jumatate de sezon in Moldova.

Sanmartean a fost cel mai bun om de pe teren cu Irlanda de Nord, la fel cum se intamplase si in partida cu Ungaria, acum o luna, tot pe National Arena. Intrarea stelistului pe gazon a decis si jocul cu Finlanda, de la Helsinki, in care Romania a castigat cu 1-0.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Transporturilor acuză nereguli la Metrorex: „Sporul de metrou este aplicat abuziv”
BRAT

Modifică setările cookies