Anunt din "interiorul" echipei nationale! Viorel Paunescu s-a intors alaturi de Piturca de la Atena: "Va avea o discutie la FRF"

Incertitudinea in privinta plecarii lui Victor Piturca la Al Ittihad inca planeaza. Potrivit presei din Golf, selectionerul ar fi primit viza pentru Arabia Saudita si ar avea deja biletele asigurate. Viorel Paunescu, apropiat al lui Piturca, a comentat in aceasta dimineata, IN DIRECT la Sport.ro, posibila plecare a tehnicianului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Septembrie 2014, 11:45
Data actualizarii: Marti 09 Septembrie 2014, 15:24

Fostul presedinte al Stelei, Viorel Paunescu, ramane un apropiat al clubului din Ghencea, dar si al echipei nationale. Acesta a fost in weekend la Atena alaturi de tricolori, iar astazi a vorbit despre zvonurile plecarii lui Victor Piturca in Arabia. Paunescu spune ca selectionerul va cantari foarte serios oferta si se va decide dupa ce va avea o discutie cu oficialii de la FRF. Acesta a tinut, insa, sa adauge - "Piti nu pleaca daca arabii nu-i platesc clauza de 500 de mii de euro".

"Piturca este un om foarte exact in ceea ce face. El analizeaza foarte bine propunerile, dar prima optiune este echipa nationala. Sigur, daca primeste o oferta foarte buna, va trebui sa rezolve problema cu nationala.

Piturca a facut foarte multe pentru Romania. Nu cred ce se scrie in Arabia, ca ar avea biletele si toate cele. Eu nu stiu daca va pleca. Sunt jucatori care pleaca de la Real la United, asa ca...

Daca va fi o oferta foarte buna, nu vad de ce nu va pleca. Personal, as vrea ca el sa continue, ma gandesc ca scenariul cu antrenor de club si selectioner in acelasi timp poate fi valabil.

Poate va ramane sa castige si meciul cu Ungaria si apoi va pleca, doar el stie. El va discuta cu oamenii de la Federatie si apoi vom afla. De un lucru sunt sigur, ca el nu va pleca daca arabii nu ii platesc clauza. Nu va da din banii lui", a spus Viorel Paunescu la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro

500.000 de euro daca pleaca de la nationala

Victor Piturca are o clauza in contract conform careia daca pleaca inainte de 2016 de pe banca echipei nationale este obligat sa vireze 500.000 de euro in conturile Federatiei.

"E o clauza confidentiala cu Piturca. Federatia nu poate decat sa se bucure daca va incasa o asemenea suma. E decizia lui Piti acum", a declarat presedintele Federatiei, Razvan Burleanu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!