ANALIZA trista pentru Romania! Turcii au o SUPER echipa, cu multe vedete! Cum arata o comparatie inainte de meciul decisiv:

Autor: Sport.ro
Duminica 08 Septembrie 2013, 13:52

	ANALIZA trista pentru Romania! Turcii au o SUPER echipa, cu multe vedete! Cum arata o comparatie inainte de meciul decisiv:

► Romania 3-0 Ungaria e victoria TA! Hai sa-i batem si pe turci! Intra AICI si lasa-le mesajul tau jucatorilor!

Cel mai tare meci pentru Romania incepe in dezavantaj pentru noi. Turcii sunt puternici, au vedete, au lot si sunt valorosi. Cum ne batem si cu ei pentru calificare, Turcia vine pe national arena sa ia trei puncte.

Transfermarkt evalueaza lotul turcilor la 173.000.000 de euro! Suma imensa, daca tinem cont ca noi suntem mult mai 'ieftini' - 56.000.000 de euro, adica de trei ori mai putin!

Mai departe, varsta medie a noastra este de 27 de ani, asta in vreme ce turcii au o medie de 25,6 ani. Inseamna ca, per total, sunt mai tineri.

Cand vine vorba despre vedete, noi ne cam bazam pe Mutu, iar acum am ramas fara el. Turcii au multe vedete: Sahin, Turan sau Burak Yilmaz, evaluate de zeci de milioane de euro!

Cei mai scumpi jucatori turci: Turan (24 mil.), Burak Yilmaz (18 mil.), Selcuk Inan (14 mil.) si Omer Topak (9 mil.).

Cei mai scumpi jucatori romani: Chiriches (8 mil.), Torje (4 mil.), Stancu (3,5 mil.) si Bouceanu/Alexe (3,2 mil.).

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT