Alibec: "Ma simt bine, sper sa fiu la Euro!" Torje: "In 15 meciuri n-am facut greseli cate am facut azi!" Primele reactii dupa Romania 3-4 Ucraina

Alibec: "Ma simt bine, sper sa fiu la Euro!" Torje: "In 15 meciuri n-am facut greseli cate am facut azi!" Primele reactii dupa Romania 3-4 Ucraina

"Toata Romania vede Romania!" UEFA EURO 2016™ se vede in DIRECT la ProTV!

Romania a pierdut cu 4-3 in fata Ucrainei si ii creeaza probleme mari la selectie lui Anghel Iordanescu. Jucatorii nationalei se asteapta ca Iordanescu sa anunte lotul pentru Euro dupa meciul cu Ucraina!

"In seara asta ne anunta si sper sa fiu in lot. M-am simtit bine, am facut un meci destul de bun. Sunt apt fizic, sper sa fiu in lot. Sper sa castigam meciul cu Georgia. Nu am de unde sa stiu daca voi fi in lot!", a spus Denis Alibec.

Torje a vorbit despre greselile facute de Romania in fata Ucrainei.

"Am ramas cu un gust amar din cauza rezultatului. Ne pare rau ca am pierdut. Am incercat sa revenim, am luptat. Nu ne putem explica nici noi... N-a fost nici o cadere fizica, am revenit si am marcat. N-am facut in 15 meciuri adunate greselile facute azi! Nu e vina nimanui, e a noastra, a tuturor. Noi ne dorim sa fim ca in prima repriza mereu, vom lucra sa corectam greselile. La turneul final sper sa fim fizic, psihic, bine!", a comentat Torje la Digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis: ”Să nu aibă cineva impresia că dacă a venit primăvara s-a terminat pandemia”
BRAT
Modifică setările cookies