"Eu antrenez campioni!" Mesajul lui Mutu pentru "tricolorii mici" inainte de deplasarea in Ucraina! Imagini de la ultimul antrenament al nationalei U21

"Eu antrenez campioni!" Mesajul lui Mutu pentru "tricolorii mici" inainte de deplasarea in Ucraina! Imagini de la ultimul antrenament al nationalei U21

Echipa nationala U21 se va duela cu reprezentativele Ucrainei si Maltei. 

"Tricolorii mici" pregatiti de Adrian Mutu se pregatesc sa plece la Kiev, urmand a decola in aceasta dupa-amiaza, de la ora 18:00. 

De dimineata, jucatorii au participat la ultima sedinta de pregatire dinaintea deplasarii. Selectionerul a pus accent pe fazele fixe si a pregatit ultimele detalii tactice. 

Imagini de la antrenamentul jucatorilor de la nationala de tineret sunt disponibile in galeria foto de mai jos. 

Dupa sesiunea de pregatire, Adrian Mutu le-a vorbit tinerilor fotbalisti, motivandu-i inainte de duelul de la Kiev. 

"Voi, toti care sunteti aici, sunteti viitori campioni. Eu nu antrenez jucatori de fotbal, antrenez campioni! Daca veti munci si va veti pregati serios, acolo veti ajunge! Simtiti presiune? Foarte bine! Presiunea e buna! Faptul ca simtiti presiune arata ca lumea are asteptari de la voi. De ce? Pentru ca aveti valoare! Daca nu erati buni, nimeni nu s-ar astepta sa faceti performanta", le-a spus Mutu, potrivit site-ului oficial al FRF.

Echipa Romaniei U21 va infrunta Ucraina U21 pe 9 octombrie, iar pe 13 octombrie va juca impotriva Maltei U21, intr-un meci transmis IN DIRECT pe PRO X si WWW.SPORT.RO.

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 21 octombrie. Un nou record absolut: 4.848 de persoane infectate
BRAT

Modifică setările cookies