VIDEO EXCLUSIV Adrian Iencsi știe care este principalul avantaj al României la Euro: "Contează foarte mult"

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2024, 11:33
Data actualizarii: Vineri 07 Iunie 2024, 13:59

Fostul internațional Adrian Iencsi a dezvăluit care este principalul avantaj al naționalei României în perspectiva Campionatului European din Germania.

Invitat în cadrul emisiunii Emoții Europene, moderată de Cătălin Oprișan, Iencsi a susținut că principalul avantaj al naționalei lui Edward Iordănescu este reprezentat de faptul că selecționerul a reușit să facă un grup unit din fotbaliștii pe care îi are la dispoziție.

  • Iencsi a adunat 30 de selecții pentru naționala României, reușind chiar să marcheze un gol.

"A venit acestă calificare și acum cu toții așteptăm ca echipa noastră națiolă să aibă în primul rând o evoluție foarte bună, pentru că ambiție am văzut că există, atitudine, determinare... Băieții au o determinare fantastică. 

Se vede că acolo s-a creat un grup, o familie și asta contează foarte mult la orice echipă și mai ales la echipa națională, unde nu este ușor să creezi un grup foarte, foarte unit. Vedeți că vorbim de echipe naționale cu e Belgia, unde apar fel de fel de discuții. Este un lucru extraordinar pentru noi că a creat acest grup foarte unit, foarte puternic", a spus Adrian Iencsi în cadrul emisiunii Emoții Europene.

Emoții Europene, de luni până vineri, LIVE pe SPORT.RO și VOYO

În perioada 29 mai - 13 iunie, cu excepția zilelor de week-end, suporterii vor avea parte de o emisiune specială, care va aduce în prim-plan povești și amintiri deosebite de la Campionatele Europene, ale unor nume importante din fotbalul românesc.

Timp de o oră, de la 11:00, în exclusivitate pe SPORT.RO și VOYO, un invitat special va vorbi despre momente importante de la turneele finale continentale. 

Campionatul European din Germania 2024 se vede în exclusivitate la PRO TV, PRO ARENA și VOYO, începând cu 14 iunie. Cele mai tari faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!