Adevarul din spatele plecarii lui Tatarusanu de la nationala! Un fost international roman a dezvaluit tot: "Nu se mai regasea!"

Adevarul din spatele plecarii lui Tatarusanu de la nationala! Un fost international roman a dezvaluit tot: "Nu se mai regasea!"

In urma cu o luna, Ciprian Tatarusanu a decis sa se retraga de la echipa nationala. 

Fostul international roman, Ioan Ovidiu Sabau, a vorbit despre hotararea surprinzatoare a jucatorului de la AC Milan. Tatarusanu si-a luat adio de la nationala printr-o scrisoare emotionanta catre FRF, iar fostul jucator de la Dinamo considera ca portarul din Serie A nu se mai regasea printre generatia noua. 

"Nu se mai regasea. E o alta generatie, alti jucatori. A simtit el ca e momentul sa se retraga. E altceva in momentul de fata la echipa nationala. Nu a avut nimic cu nimeni, dar a simtit el ca e ultimul din aceasta generatie, nu mai avea pe nimeni din fostii colegi", a spus Ioan Ovidiu Sabau pentru ProSport.

Sabau a declarat ca Ionut Radu de la Inter Milano va reusi sa se impuna in poarta echipei nationale de seniori. 

"Mie Radu imi place foarte mult, chiar daca e rezerva la Inter. In momentul de fata, pe el l-as vedea. Dupa cum s-a comportat, e un lider, un tip cu multa personalitate, care stie sa isi dirijeze echipa foarte bine. Tinand cont ca vine si un schimb de generatii, el a jucat cu foarte multi, cred ca ar fi o alegere foarte buna", a declarat Ioan Ovidiu Sabau.





VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 12.000 de persoane, vaccinate împotriva Covid-19 în ultimele 24h. 51 de reacții adverse minore
BRAT

Modifică setările cookies