Pecco Bagnaia Marele Premiu motogp Motoare

VIDEO Cursa MotoGP din Barcelona, oprită din cauza unui accident teribil. Campionul mondial a fost călcat de un adversar

Cursa de MotoGP din Barcelona a fost marcată de un accident teribil produs la doar câteva secunde după start. Imagini cu impact emoțional puternic. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Septembrie 2023, 16:12
Data actualizarii: Duminica 03 Septembrie 2023, 16:26

Cursa de MotoGP de la Barcelona a fost oprită la puțin timp după start, din cauza unui accident îngrozitor petrecut într-un viraj.

Pecco Bagnaia, campionatul mondial en-titre, a fost victima unei coliziuni produs între mai multe motociclete, fiind călcat peste picioare, la propriu, de un adversar. 

Brad Binder (Africa de Sud) nu a mai reușit să-l evite, viteza la care s-a produs impactul fiind mai mare de 200 km/k. 

Echipajele medicale au intervenit imediat, acordându-i primul ajutor direct pe pistă, iar după aproximativ zece minute, pilotul italian a fost urcat în ambulanță și transportat la spital.

"Leziunile sunt minore față de ceea ce ne așteptam. Sunt multiple traume în zona femurului și a tibiei, dar după primele radiografii făcute pe pistă nu sunt detectate fracturi, mai multe detalii vom oferi după investigații suplimentare. Bagnaia a fost mereu conștient", a declarat Angel Charte, directorul medical al cursei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!