(P) Franco Morbidelli semnează un parteneriat exploziv la MotoGP

Franco Morbidelli motogp Advertoriale
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Iunie 2024, 10:55
Data actualizarii: Marti 04 Iunie 2024, 16:38

Ne place Frankie, e carismatic și un pilot senzațional, iar acum ne place și mai tare de el, de când am auzit că și-a etalat un echipament sportiv cu un logo nou pe cască în timpul MotoGP 2024, cea mai prestigioasă competiție de motociclete de viteză pe circuit, echivalentul motociclismului pentru Formula 1.

Logo-ul este al carburanților de performanță MaxxMotion de la OMV, liderul pieței premium din România, ceea ce înseamnă că putem spera la interviu cu pilotul chiar la noi în țară în viitorul apropiat.

Franco Morbidelli, multiplu campion și un pilot iconic pentru MotoGP, devine ambasador OMV MaxxMotion

Dacă istoria ne-a obișnuit deja cu limite mereu noi ale vitezei și un spirit de competiție cum rar vedem, parteneriatele dintre brandurile puternice și campionii MotoGP sunt așteptate cu sufletul la gură de fanii din întreaga lume și dictează cel mai adesea succesul pe pistă, dar și în afara ei.

Specialiștii anticipează că anul 2024 va fi crucial în cariera lui Frankie, în contextul noului contract semnat cu echipa Prima Pramac Racing, însemnând trecerea de la Yamaha la Ducati.

OMV, susținător ferm al sporturilor cu motor

De-a lungul anilor, OMV s-a remarcat ca un susținător ferm al sporturilor cu motor și a susținut atât competițiile pe patru roți, cât și cele pe două roți, colaborând cu personalități de renume. În perioada următoare, Franco Morbidelli va fi sosi în România, oferind pasionaților de motorsport șansa de a-l întâlni și de a împărtăși pasiunea lor comună.

Colaborarea este dedicată performanței și este menită să redefinească progresul într-un mod pe care atât compania, cât și campionul din motorsport le au în comun: o viziune constantă și concentrată pe performanță, pe a da tot ce e mai bun și a ajunge acolo unde își propun.

Campionatul MotoGP atrage un mare interes global, datorită vitezei, tehnologiei avansate, a sponsorilor de renume, dar mai ales grație talentului extraordinar al piloților care concurează. Calendarul oficial al curselor poate fi consultat pe www.motogp.com, iar mai multe noutăți despre viitoarele activități ale marelui sportiv în România vor fi anunțate curând pe pagina de Facebook sau pe site-ul oficial www.omv.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!