Comunicatul INCREDIBIL al Stelei in aceasta dimineata despre fiica lui MM Stoica. Ce mesaj a postat Nicusor Stanciu

Comunicatul INCREDIBIL al Stelei in aceasta dimineata despre fiica lui MM Stoica. Ce mesaj a postat Nicusor Stanciu

Dupa ce ani la randul Steaua a negat prin comunicatele de presa interesul pentru anumiti jucatori dati ca si transferati in Ghencea, acum clubu neaga interesul jucatorilor pentru anumite... fete.

Asa s-a intamplat in aceasta dimineata cu Nicusor Stanciu. Dupa ce Cancan.ro a publicat informatii despre o posibila relatie intre jucatorul Stelei si Teodora Stoica, fiica fostului manager MM Stoica, Steaua si fotbalistul au negat informatiile printr-un comunicat oficial de presa, postat pe contul de Facebook al clubului:

"La fel cum s-a intamplat si pana acum, exista foarte multe persoane cu conturi false pe retelele de socializare, care posteaza fotografii si declaratii in numele jucatorilor nostri, aspect pe care clubul nostru l-a semnalat si in trecut, solicitand atat mass-media, cat si reprezentatilor Facebook sa nu le ia in seama, respectiv sa desfiinteze conturile respective. Nicolae Stanciu face un apel catre mass-media sa inceteze cu astfel de subiecte neadevarate, acesta neavand nicio legatura cu Teodora Stoica, pe care nu a cunoscut-o pana acum personal.", scrie clubul pe Facebook.

Nicusor Stanciu a postat:

"Nu o cunosc pe Teodora Stoica si nu am nicio legatura cu ea. Nu este fair-play fata de mine si fata de ea sa apara astfel de articole mincinoase. Eu nu am luat legatura cu nimeni si sunt dezamagit de faptul ca exista persoane care au conturi cu numele meu pe retelele de socializare si care posteaza comentarii si fotografii ca si cum ar fi ale mele"

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies