Chipciu, daramat dupa ce fanii l-au fluierat: "Credeam ca sunt mai iubit la Steaua, nu ma pot uita la reluarea ratarii de la 11m"

Chipciu, daramat dupa ce fanii l-au fluierat: "Credeam ca sunt mai iubit la Steaua, nu ma pot uita la reluarea ratarii de la 11m"

Chipciu a inscris un gol, a ratat un penalty si a luat cartonas galben si va lipsi la Sofia.

Chipciu a ratat un 11m in prima repriza, la scorul de 0-0. Acesta a tras slab, in stanga, si portarul a putut sa respinga in corner. Atacantul Stelei a fost fluierat apoi de fani la cateva faze, iar acesta a fost foarte afectat dupa meci:

"Mi-am demonstrat ca sunt un jucator puternic si cu presiunea publicului pe mine, la care nu ma asteptam, am reusit sa revin cu gol. Ma credeam mai iubit de catre fani dar nu mai conteaza acum. A fost decizia antrenorului sa intru eu in locul lui Keseru, eu imi fac datoria oriunde sunt pus in teren. Lucica mi-a spus ca daca vreau sa bat eu, bat eu. Regula ec a cine e lovit sa nu bata. Nu stiu daca voi avea puterea sa revad acea faza, pacat ca am luat si galben si voi rata meciul de la Sofia. Cred ca i-am dominat, am avut cateva suturi dar pe joc am dominat, la tragerea la sorti ne-am bucurat ca am picat cu ei, i-am simtit si in meciurile amicale ca nu sunt foarte puternici. Am demonstrat astazi ca suntem o echipa mare.", a spus Chipciu dupa meci.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies