"A jucat Balint fotbal... Poate pe vremea lui se faceau blaturi!" Cretu a vrut sa-l dea pe Balint in judecata, dupa ce a fost suspectat ca a provocat penalty intentionat

"A jucat Balint fotbal... Poate pe vremea lui se faceau blaturi!" Cretu a vrut sa-l dea pe Balint in judecata, dupa ce a fost suspectat ca a provocat penalty intentionat

Valentin Cretu a produs penalty pentru Steaua si a fost eliminat, in victoria lui Gaz Metan de pe National Arena. 

Dupa meci, Gabi Balint a declarat ca faza penalty-ului provocat de Cretu este suspecta. "Nu stiu ce a fost in capul lui Cretu, pentru ca ma duce cu gandul sa-l acuz de intentie! Cand esti umar la umar, vrei sa deviezi, dar mie nu mi-a fost dat sa vad o asemenea intrare.

Chiar nu te poti controla? Parca si-a dorit sa faca penalty. Apoi, dupa ce ca a comis acea faza in urma careia Steaua putea egala, el a mai facut un fault, al doilea. Eu, sincer, imi pun intrebari, pentru ca am vazut atata fotbal, dar nu astfel de intrari. Nu stiu ce a fost in capul lui”, a tunat, acuzator, Balint la Digi.

Jucatorul a luat foc si a anuntat ca il va da pe Balint in judecata. A renuntat la idee dupa ce s-a consultat cu un avocat. Totusi, Cretu respinge ferm orice acuzatie, dar recunoaste ca a avut discutii cu Becali pentru un transfer la Steaua.

"A jucat Balint fotbal...Bine, dar poate pe vremea lui asa era, se faceau blaturi cand juca el. Ti-am zis, am citit pe net declaratia lui, ca nu aveam cum sa-l urmaresc emisiunea, care a fost imediat dupa meci. Mie nu-mi vine sa cred ca a spus asa ceva. Nu se poate sa te joci cu cuvintele! Eu am vorbit azi cu un avocat, sa-l dau in judecata pe Balint.

Dar mi-a zis avocatul ca e greu sa decastigat procesul pe declaratia pe care a facut-o el. N-a zis Cretu a facut blat, a spus ca din experienta lui i s-a parut intentie. Oricum, nu e normal sa spuna asa ceva Balint. Cand vorbesti despre blaturi trebuie sa vii cu dovezi, sa ai ceva! Nu m-a jignit doar pe mine, a jignit si clubul Steaua, sugerand ca s-ar ocupa cu asa ceva. ca asta se intelege, nu? Ca m-a sunat cineva de la Steaua si mi-a propus sa aranjez meciul", a spus Cretu in Gazeta Sporturilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tragedie la Victor Babeș. Trei morți după ce s-a oprit oxigenul în TIR-ul ATI. MS: A avut loc o defecţiune
BRAT
Modifică setările cookies