Pacquiao a luptat ACCIDENTAT cu Mayweather! Comunicat OFICIAL: ce probleme a avut filipinezul cu cateva ore inainte de gala

Pacquiao a luptat ACCIDENTAT cu Mayweather! Comunicat OFICIAL: ce probleme a avut filipinezul cu cateva ore inainte de gala

Manny Pacquiao a eliberat un comunicat de presa dupa ce s-a aflat ca a ascuns o accidentare de oficialii galei cu Mayweather de teama ca lupta sa nu fie oprita. 

Pacquiao s-a accidentat la antrenament, dar apoi a primit acceptul unor medici de talie mondiala, sustine echipa filipinezului.

"Manny a continuat sa se antreneze, iar starea umarului sau s-a imbunatatit, dar nu 100%. Asta e boxul, accidentarile se intampla, Manny e razboinic!

Dupa ce s-a consultat cu mecicii, promoterii si staff-ul sau, Manny a decis sa intre in lupta in baza tratamentului primit inainte de lupta. Acel tratament a fost aprobat de USADA in scris cu cinci zile inainte de lupta.

La controlul medical efectuat in saptamana luptei, oamenii lui Manny au specificat ce medicamente a folosit in perioada de pregatire si ce medicamente ar putea folosi in seara luptei.

Cu cateva ore inainte de lupta, Comisia Nevada a oprit tratamentul lui Manny deoarece reprezentantii ei au anuntat ca nu au la cunostinta de accidentarea lui Manny de la umar.

Asta a fost dezamagitor pentru echipa lui Manny, deoarece ei anuntasera USADA, iar aceasta aprobase tratamentul. Cu o ora inainte de lupta, echipa lui Manny a incercat din nou sa obtina tratamentul, dar Comisia a refuzat din nou.

Manny a decis sa lupte in ciuda acestei decizii. Umarul sau nu era perfect, dar starea se inbunatatise in perioada de antrenamente. Manny oricum nu foloseste aceasta scuza. A dat tot ce a avut mai bun in aceasta lupta", scrie in comunicatul lui Pacquiao.

Floyd Mayweather n-a ratat aceasta ocazia ca sa-si ironizeze din nou adversarul. "Invingatorii inving, invinsii au scuze", a scris campionul mondial pe Facebook. 

 

19 years in the fight game and I've had one excuse: "Don't have an excuse". Winners win and losers have excuses.

Posted by Floyd Mayweather on Tuesday, May 5, 2015
VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies