Mayweather vs Pacquiao

Pacquiao a luptat ACCIDENTAT cu Mayweather! Comunicat OFICIAL: ce probleme a avut filipinezul cu cateva ore inainte de gala

Manny Pacquiao a eliberat un comunicat de presa dupa ce s-a aflat ca a ascuns o accidentare de oficialii galei cu Mayweather de teama ca lupta sa nu fie oprita. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Mai 2015, 11:54
Data actualizarii: Miercuri 06 Mai 2015, 12:02

Pacquiao s-a accidentat la antrenament, dar apoi a primit acceptul unor medici de talie mondiala, sustine echipa filipinezului.

"Manny a continuat sa se antreneze, iar starea umarului sau s-a imbunatatit, dar nu 100%. Asta e boxul, accidentarile se intampla, Manny e razboinic!

Dupa ce s-a consultat cu mecicii, promoterii si staff-ul sau, Manny a decis sa intre in lupta in baza tratamentului primit inainte de lupta. Acel tratament a fost aprobat de USADA in scris cu cinci zile inainte de lupta.

La controlul medical efectuat in saptamana luptei, oamenii lui Manny au specificat ce medicamente a folosit in perioada de pregatire si ce medicamente ar putea folosi in seara luptei.

Cu cateva ore inainte de lupta, Comisia Nevada a oprit tratamentul lui Manny deoarece reprezentantii ei au anuntat ca nu au la cunostinta de accidentarea lui Manny de la umar.

Asta a fost dezamagitor pentru echipa lui Manny, deoarece ei anuntasera USADA, iar aceasta aprobase tratamentul. Cu o ora inainte de lupta, echipa lui Manny a incercat din nou sa obtina tratamentul, dar Comisia a refuzat din nou.

Manny a decis sa lupte in ciuda acestei decizii. Umarul sau nu era perfect, dar starea se inbunatatise in perioada de antrenamente. Manny oricum nu foloseste aceasta scuza. A dat tot ce a avut mai bun in aceasta lupta", scrie in comunicatul lui Pacquiao.

Floyd Mayweather n-a ratat aceasta ocazia ca sa-si ironizeze din nou adversarul. "Invingatorii inving, invinsii au scuze", a scris campionul mondial pe Facebook. 

 

19 years in the fight game and I've had one excuse: "Don't have an excuse". Winners win and losers have excuses.

Posted by Floyd Mayweather on Tuesday, May 5, 2015
CITESTE SI

Modifică setările cookies