BMW 2012 Noul Seria 3 spot Video Masini

VIDEO: Noul Seria 3 arata ... ok ! BMW a "scapat" pe net primul film de prezentare!

"Ce" si "ce nu" va place la noul treiar ? Noua ni se pare ca botul este un pic prea japonez, fragil ... unde sunt muschii de Bundesliga?

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Octombrie 2011, 13:20
Data actualizarii: Sambata 15 Octombrie 2011, 13:20

Sunt si lucruri bune si, de fapt, de la foarte bune in sus. Chiar daca ne place sau nu acum, stim ca peste catva timp, cand se va ivi pe strada, vom lasa dare de saliva in urma lui. Asa e orice BMW din era designer-ului Bangle. Te lasa sa te zbati intre "imi place" si "se putea mai bine" pana o vezi prima oara si te loveste in moalele capului.

Noul "3" este mai mare, in trend cu toate masinile care incep sa iasa din standarde. De exemplu, Micra era acum cativa ani in clasa A, acum a migrat in B. Si modelele din seria medie fac pasul spre clasa mare.

 Printre motoare va fi, desigur, si cel nou, in 4 cilindri, 2 litri, 240 de cai. Pana la urma, Seria 3 pare modelul perfect pentru combinatia asta de 2 litri turbo.

Dupa "M Power", despre care nu stim inca, cel mai puternic Seria 3 va fi "35i"-ul cu 300 de cai.  328-ul  si 335-ul vor fi la vanzare si cu 4x4 (xDrive). Sunt trei linii de echipare: sport, modern si luxury.

Toamna viitoare apare si versiunea ActiveHybrid3. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!