Schimbarea ce ar putea revolutiona omenirea! Producatorul masinilor Tesla ne "arunca" in viitor cu o invoatie geniala

Schimbarea ce ar putea revolutiona omenirea! Producatorul masinilor Tesla ne "arunca" in viitor cu o invoatie geniala

Elon Musk este unul dintre oamenii care formeaza viitorul omenirii. Acesta este proprietarul si fondatorul Tesla Motors si Space X si este cel care a introdus pe piata la scara larga masina electrica.

Modelul Tesla costa 140.000 de dolari ca productie insa costa doar 90.000 de dolari. De ce? Motivul lui Musk este unul interesant. Acesta vrea ca omenirea sa isi schimbe viitorul si sa renunte la masinile pe baza de petrol care polueaza atmosfera si sa foloseasca curentul electric.

Mai mult, acesta vrea sa revolutioneze si piata electrica. "In cateva saptamani va fi prezentata o inventie revolutionara ce va duce la independizarea energética a populatiei". Este vorba despre o baterie de hidrogen ce poate pdoruce necesarul electric pentru o locuinta pentru o saptamana intreaga. Bateriilr pot fi baterii pot fi reincarcate direct de catre populatie prin montarea a doua placi solare sau a unui sistem eolian. De asemenea, Musk a propus construirea de puncte de reincarcare gratis pentru baterii.

Bateriile cu hidrogen sunt deja folosite de Toyota si Tesla, ce auautoturisme electrice ce au reusit sa parcurga 650 de km fara a necesita o reincarcare.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies