Primele imagini cu noul Mercedes, modelul anului pentru nemti. 99% cu motorizare Dacia de 1.5 litri

Autor: Sport.ro
Joi 15 August 2013, 17:23

	Primele imagini cu noul Mercedes, modelul anului pentru nemti. 99% cu motorizare Dacia de 1.5 litri

►Derby intre TITANI! Ajax – Feyenoord, duminica 13:30, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Audi si BMW au si ele masini in acest segment nou pentru Mercedes.

 Q3 si X1 au stat prea mult timp linistite, iar Mercedes a tot cautat o solutie intre A Klasse si B Klasse. Ceva care sa fie intre o compacta obisnuita, clasica, si un monovolum dedicate 90% famililor.
 
Asa a aparut noul GLA, ceva care nu are legatura cu GLK-ul decat de la distanta si care e exact intre A si B Klasse – de aici si formularea de crossover. Cel mai simplu este sa fie numit SUV mic, la fel cum a inteles lumea si Q3, si X1.
 
Dupa niste schite care au fost vazute pe net, a aparut si un clip de prezentare, oficial, in perioada de prelansare. Peste fix o luna, Mercedes va prezenta la Frankfurt GLA-ul. Este construit pe aceeasi linie de productie ca A Klasse si ca B Klasse, are elemente de caroserie si de interior comune cu A-ul.
 
Nemtii au anuntat oricum cand au lansat A Klasse ca platform va fi folosita pentru 5 modele diferite. GLA-ul este deja al treilea. Pe langa motoare mici benzina si diesel, pruintre care si dCi-ul Renault de 1.5 litri acre e si pe Dacie, Mercedes va avea probabil si versiunea noua A45 AMG, de 2 litri si 360 de cai putere. A45 atinge suta in 4.5 secunde. Ramane de urmarit lansarea ca sa vedem daca nemtii vor pune cutia automata cu 9 viteze si pe acest model.

Comisia de la Veneţia discută cu Iohannis despre Coduri. Iordache: "Pârâcioşi de serviciu"
BRAT