OFICIAL! Bugatti Chiron, masina condusa de Ronaldo, cea mai RAPIDA din lume! Ce viteza AMETITOARE atinge! 

Bugatti a doborat din nou recordul de viteza! 

Bugatti Chiron a devenit oficial cea mai rapida masina de productie din lume! Masina a fost lansata in urma cu mai multi ani de producatorul franco-german in locul vechiului Veyron Super Sport, si el detinatorul recordului de viteza pana cand a fost depasit de Koenigsegg.

Andy Wallace e pilotul britanic care s-a aflat la volanul Bugatti Chiron pe circuitul din Ehra-Lessien din Germania pe 2 august. 304.77 mile pe ora adica peste 490.47 KM/H a atins Bugatti Chiron pe circuit, devenind astfel cea mai rapida masina de productie din lume!

Din imaginile publicate, pilotul trece de 200 mph pana la 304 mph in doar 45 de secunde!

490 KM/H e viteza omologata de Asociatia de Inspectie Tehnica din Germania, cea care a masurat viteza Bugatti Chiron.

457 km/h era recordul stabilit de suedezii de la Koenigsegg.

"Bugatti a aratat din nou de ce este capabil. Acum, obiectivul nostru este sa atingem 500 km/h", a spus Stephan Winkelmann, presedintele Bugatti.

Chiron e una din masinile preferate ale fotbalistilor. Si Cristiano Ronaldo are una in garaj si a fost chiar protagonistul unui spot de promovare pentru noul bolid de la Bugatti. 

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Congres cu lacrimi la PSD. Dăncilă: „Eu plâng foarte greu, poate au fost lacrimi de bucurie”
BRAT