FOTO Ronaldo a plătit un milion de euro pe un ceas inspirat de una dintre mașinile sale. Imagini spectaculoase cu bijuteria de lux

Cristiano Ronaldo Bugatti Chiron ceas de lux Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Mai 2022, 16:44
Data actualizarii: Luni 16 Mai 2022, 16:50

Cristiano Ronaldo nu se uită la bani atunci când vine vorba despre achizițiile pe care le face.

Clasat pe locul trei în topul celor mai bine plătiți sportivi din lume potrivit Forbes, starul portughez a investit o mare parte a banilor în imobile, autoturisme de lux și bijuterii.

Presa din Spania a dezvăluit că jucătorul celor de la Manchester United și-a achiziționat un ceas creat de firma Jacob&Company, inspirat de una dintre mașinile sale, Bugatti Chiron.

Ceasul are formă dreptunghiulară și este decorat cu 232 diamante și 109 safire negre, iar în lume au fost realizate 126 de bucăți, prețul acestuia ridicându-se la un milion de euro. 

Drama prin care a trăit starul portughez 

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au devenit părinți pe 18 aprilie, evenimentul fiind unul marcant pentru familia superstarului portughez.

Fotbalistul a trăit un carusel sentimental în luna aprilie. Iubita superstarului trebuia să nască o pereche de gemeni, însă operația a suferit unele complicații, iar unul dintre copii nu a mai supraviețuit. În cele din urmă, anunțul devastator a fost confirmat chiar de jucătorul celor de la United.

La trei săptămâni după eveniment, Georgina Rodriguez a postat mai multe imagini cu micuța, dezvăluind și numele acesteia, Bella Esmeralda. În mai puțin de două ore, fotografiile au strâns peste două milioane de aprecieri și zeci de mii de comentarii, printre care și cel al actriței Catrinel Menghia. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!