OFICIAL! Bugatti Chiron, cea mai RAPIDA masina din istorie! Surpriza! Cine s-a aflat la volan
Luni 11 Septembrie 2017, 14:36

OFICIAL! Bugatti Chiron, cea mai RAPIDA masina din istorie! Surpriza! Cine s-a aflat la volan

Bugatti si-a doborat propriul record de viteza!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Bugatti a lansat Chiron anul trecut, inlocuitorul Veyron, o masina construita pentru a dobori toate recordurile stabilite de predecesorul sau.

In 2018, Chiron va incerca sa atinga cea mai mare viteza de top din istorie si sa depaseasca recordul stabilit de Veyron.

Pana atunci, Chiron a depasit cea mai rapida accelerare din istorie, reusind un timp de 41 secunde si 96 sutimi de la 0 la 400 km/h. Recordul a fost realizat de columbianul Juan Pablo Montoya, fost pilot in Formula 1 si la cursele Indy 500.

Bugatti detine recordul pentru cea mai rapida masina din istorie cu Veyron SuperSport, care a atins 431.1 km/h. Bugatti sustine ca Chiron atinge chiar si 500 km/h, insa momentan nu are anvelope care reziste la asemenea viteza.

Incearcarea de a stabili nou record va fi efectuata anul viitor.Filmul incidentului în care a fost implicat Ilie Năstase. De ce vrea să meargă la CEDO
BRAT