OFICIAL. Asta e cauza mortii lui Paul Walker! Politistii au incheiat ancheta dupa 4 luni, familia a ramas fara cuvinte

OFICIAL. Asta e cauza mortii lui Paul Walker! Politistii au incheiat ancheta dupa 4 luni, familia a ramas fara cuvinte

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

UPDATE: Familia lui Paul Walker a aflat din presa de raportul anchetei in privinta mortii lui Paul Walker. TMZ dezvaluie ca departamentul de politie din LA nu a anuntat familia inainte ca raportul sa fie publicat in cadrul conferintei de presa ce a avut loc astazi, ei afland in timp ce se uitau la televizor! "Asta a fost ceva cu adevarat rece" le-a spus un membru al familiei celor de la TMZ, acesta dezvaluind ca familia a asteptat luni de zile sa afle cauza accidentului si anchetatorii nu le-au spus nimic.

Este oficial. Viteza l-a omorat pe Paul Walker! Associated Press a obtinut raportul final al anchetei politistilor din Los Angeles iar concluziile sunt clare. Nu probleme mecanice la masina au dus la accident ci viteza de apoape 150 km/h pe o bucata de drum cu limita de viteza de 70 km/h.

Prietenul lui Paul Walker, Roger Rodas, se afla la volanul Porsche-ului Carrera GT cand a pierdut controlul si a intrat intr-un stalp. Masina a luat foc iar ambii pasageri au ars de vii.

"Sofatul iresponsabil a dus la accident", au anuntat politistii din Los Angeles dupa aproape 4 luni de ancheta. "Soferul a pierdut controlul la iesirea dintr-o curba. Masina avea intre 130 si 150 km/h si a derapat. Vehicului nu avea probleme mecanice iar daunele au fost produse doar la impact". 

Pe 30 noiembrie 2013, actorul principal din seria Fast & Furious si partenerul sau de afaceri, pilotul Roger Rodas, mergeau impreuna la un eveniment caritabil din Los Angeles. Rodas a conducea un Porsche Carrera GT cu viteza mare cand a pierdut controlul, a intrat intr-un stalp si apoi intr-un pom. Masina a luat foc iar ambii pasageri au ars de vii. Paul Walker era in timpul filmarilor pentru partea 7 din Fast & Furios, iar producatorii au anuntat ca Walker va incheia filmarile cu ajutorul graficii generate de computere.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies