Ion Tiriac isi mareste colectia de masini cu un SUPER MODEL de 850.000 de euro! Cum arata masina special facuta pentru el

Ion Tiriac isi mareste colectia de masini cu un SUPER MODEL de 850.000 de euro! Cum arata masina special facuta pentru el

Ion Tiriac isi va mari colectia de super masini cu un model de aproape 1 milion de euro, creat special pentru el.

Un model Porsche 918 Spyder special creat pentru domnul Ion Tiriac va fi inclus in galeria Tiriac Collection. Porsche 918 Spyder este un model hibrid, cel mai scump din portofoliul producatorului german, realizat intr-o serie limitata de doar 918 exemplare.

Masina va fi prezentata oficial joi, atunci cand Ion Tiriac isi va adauga in mod oficial bijuteria la colectie. Ion Tiriac este singurul colecționar privat din lume care detine toate cele sase serii de Rolls-Royce Phantom lansate din anii ’60 pana in prezent, inclusiv generatia a IV-a, produsa in 17 exemplare si vanduta doar capetelor incoronate ale lumii.

Printre vedetele galeriei se numara si numeroase modele sport de legenda: Ferrari Testarossa, Lamborghini Diablo, Lancia Delta Integrale sau Ford Escort Cosworth RS200, noteaza Auto Industry.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies