Masini

FORD MUSTANG 2015. Visul american, acum si in Romania! Cat costa legendarul muscle car

Pentru prima data in istorie, Ford Mustang se vinde si in Europa, inclusiv in Romania din acest an. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Ianuarie 2015, 13:14
Data actualizarii: Miercuri 21 Ianuarie 2015, 13:14

Ford a anuntat pe site-ul oficial lansarea noului Mustang in Romania. Acesta vine in versiuni coupe si cabrio, cu motor EcoBoost de 2,3 litri sau V8 de 5.0 litri.

Cea mai ieftina varianta, EcoBoost 2,3 litri cu 314 cai si cutie manuala in sase trepte costa 35.000 de euro, in timp ce varianta de top decapotabila, cu motor de 5.0 litri V8, 418 cai si cutie automata costa 46.000 de euro.

Mustangul este poate la fel de important pentru istoria auto ca un Ferrari sau ca un Mercedes. Este masina cu care dai ture pe covor cand esti mic, masina pe care o vezi in filme si masina pe care ti-o doresti la orice varsta.

Noul Mustang imprumuta elemente de design din versiunile precedente, dar vine cu linii moderne si elegante. De la partea frontala stilizata, la lampile din spate unice.

Interiorul este inspirat din cabinele pilotilor propune un raspuns intuitiv la toate comenzile, in timp ce cadranele analogice cu afisaj digital iti aduc aminte de istoria de 50 de ani acestui model.

Ford Mustang 2015 propune si gadgeturi de ultima generatie. De la cea mai recenta tehnologie hands-free Ford SYNC 2 cu comanda vocala si ecran tactil, pana la sistemul audio Shaker Pro de 390 wati si Sistemul de control electronic al stabilitatii AdvanceTrac.

In termeni de performanta, Mustang ramane in continuare un simbol al fortei si vitezei. Chiar daca varianta de 2.3 litri EcoBoost isi propune un consum mai scazut, asta nu inseamna ca Mustangul se transforma in ponei. 310 cai si un cuplu de 434 Nm, cu emisii de doar 190 g/km CO2 genereaza.

Dar cine vrea sa traiasca cu adevarat visul american poate opta pentru varianta V8 de 5.0 litri, cea cu un sunet unic in timpul accelerarii. 418 cai si un cuplu de 524 Nm propune aceasta varianta.

Click aici pentru lista de preturi si dotari

Modifică setările cookies