Luni 16 Aprilie 2018, 17:46

"Tuseste putin copilasul :))" Adi Popa, viata de SEIC! Ce BOLID clasic si-a luat in Arabia Saudita

Fostul jucator al Stelei a ajuns in Arabia Saudita, la Al-Taawoun. 

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Adi Popa si-a incercat norocul in liga a doua engleza la Reading, insa echipa a ratat promovarea in Premier League, iar mijlocasul a ajuns treptat in afara lotului. 

Popa a fost imprumutat in iarna la Al-Taawoun din Arabia Saudita, acolo unde se descurca mult mai bine. 

Popa s-a adaptat rapid la stilul de viata de la arabi, care adora masinile de lux. Adi Popa e si el pasionat de masini si-a achiztionat recent in Ford Mustang clasic pe care il scoate de garaj de fiecare data cand revine in Romania. 

O asemenea masina costa cateva zeci de mii de euro, iar piesele pentru ea sunt destul de rare, fiind o masina de colectie. 

Ford Mustang e un muscle car, poate cea mai cunoscuta masina tipic americaneasca. De-a lungul istoriei, actori faimosi si cantareti s-au afisat la volanul  unui Mustang. 

Ajunsa la doar a sasea generatie, o masina Ford Mustang noua costa intre 35 si 50.000 de euro. Dragnea, mesaj despre Legile justiției și OUG privind amnistie după victoria din PSD. ”Toți cei care au făcut rău vor plăti”