FABULOS! Asta e inlocuitorul Veyron. Bugatti sparge dn nou toate recordurile de viteza. Cum arata noua BESTIE SF

FABULOS! Asta e inlocuitorul Veyron. Bugatti sparge dn nou toate recordurile de viteza. Cum arata noua BESTIE SF

Inlocuitorul pentru Veyron e aproape de lansare. Bugatti se pregateste din nou sa revolutioneze industria auto! 

Veyron a fost un model de cartea recordurilor pentru Bugatti, a spart orice bariera de viteza cunoscuta masinilor de serie, dar acum se pregateste sa ramana in istorie.

La 10 ani de la aparitia Veyron, Bugatti pregateste lansarea unui model nou-nout, care va avea o alta denumire. Se va numi Chiron, in onoarea fostului pilot Bugatti, monegascul Louis Chiron, care seducea femeile bogate si singure din Principat pentru a face rost de bani de curse.

Bugatti lucreaza de patru ani la Chiron pentru a obtine din cele mai bune cifre din lumea auto. Viitorul Chiron va avea 1500 de cai putere si o acceleratie pana la 100 km/h de sub 2.5 secunde, ceea ce ar reprezenta un nou record la acest capitol, scrie Automobile Magazine.

Chiron va fi mult mai usor, va avea o directie mai buna iar 92% din componente vor fi noi. Din pacate pentru cei care nu sunt fanii formei actuale ale Veyron, Chiron ii va mosteni formele si mai ales dimenisunile.

Dupa ce a analizat mai multe variante de motorizare, Volkswagen si Bugatti s-au oprit la un motor de 8.0 litri quad-turbo W16. Pentru a mari puterea de la 1200 la 1500 de cai, injectia directa va fi introdusa, la fel ca si cel putin doua turbine din patru electrice.


Viteza de top, neconfirmata inca de Bugatti, va fi de 463 km/h, cu 28 km/h mai mult decat avea Bugatti Veyron Super Sport, cel mai rapid model de pana acum!

Deflectoare de aer active vor ajuta accelerarea, discuri de frana din carbon si ceramica si o aripa masiva in spate vor ajuta la incetinire si franare.

Interiorul va fi multi diferit fata de Veyron, unul mult mai spatios si cu o pozitie corecta pentru sofer, spre deosebire de modelul precedent, care avea ceva probleme de asezare pentru sofer, ergonimie si vizibilitate scazuta.

Dupa ce au testat conceptul Chiron, presedintele VW, Martin Winterkorn, s-a plans de usa masinii, care are un unghi prea larg de deschidere.

Si nu e singura parte care a fost trimisa inapoi la placa de desen a inginerilor. Astfel, Bugatti a amanat data de lansare, din 2015 pana in 2016.

Automobile Magazine mai scrie ca pretul Chiron va fi de aproximativ 2 milioane de euro.

Sursa citata le mai da o veste buna si fanilor Veyron. Bugatti vrea sa lanseze cateva speedstere mai mici, care sa rivalizeze cu Lamborghini Sesto Elemento sau Veneno, iar acestea au sanse mari sa duca mai departe numele Veyron.

Randare digitala realizata in baza informatiilor obtinute de Automobile Magazine de la Bugatti. 

Mai jos, imagini spion surprise la testele Bugatti. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies