ATENTIE DACIA! Volkswagen lanseaza o masina ieftina. Vezi aici cat va costa!

Autor: Sport.ro
Marti 30 Iunie 2015, 07:15

	ATENTIE DACIA! Volkswagen lanseaza o masina ieftina. Vezi aici cat va costa!

Intr-un interviu acordat recent, Martin Winterkorn, seful Volkswagen, a confirmat intentiile de a lansa un brand low-cost, capabil sa rivalizeze cu Dacia. Primul model se va lansa in 2018 si va avea un pret de 8000 de euro, scrie automarket.ro.

Dupa ce a privit de pe margine mai bine de un deceniu succesul Dacia, Volkswagen s-a decis sa ia atitudine. incantati de ideea unui brand low-cost care ar putea sa faca volume mari pentru conglomeratul german, oficialii Volkswagen au decis sa dea unda verde planurilor pentru un rival dedicat marcii Dacia.
Informatia este confirmata de insusi Martin Winterkorn, intr-un interviu acordat ziarului german Bild. Winterkorn a declarat ca primul model al noului brand low-cost va fi lansat in anul 2018, insa nu a vrut sa ofere prea multe detalii despre acesta.

Gama de modele de buget a brandului care va rivaliza cu Dacia va include un sedan, un hatchback si un crossover. Adica cate un rival dedicat fiecarui model de succes Dacia: Logan, Sandero si Duster. Toate cele trei modele vor fi produse in China si vor fi dedicate initial doar pietei locale. Winterkorn a afirmat insa ca ele vor fi vandute mai apoi si pe alte piete daca se dovedesc a fi interesante.

Cum era de asteptat, modelele brandului low-cost Volkswagen vor avea un pret apropiat de ceea ce gasim astazi in gama Dacia. Winterkorn sustine ca modelele vor avea un pret cuprins intre 8000 si 11.000 de euro.

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies