Asa arata GARAJUL Furious 7! Omul care a construit masinile conduse de Vin Diesel si Paul Walker si-a dezvaluit secretul. VIDEO

Fanii seriei Fast & Furious pot vedea garajul de masini modificate ce fac parte din Furious 7, ultimul din celebra serie. 

Furious 7 apare pe 15 aprilie 2015 si e ultima din seria cu incasari de peste 1 miliard de dolari. Moartea tragica a lui Paul Walker i-a facut pe producatori sa se gandeasca chiar sa anuleze Furious 7, insa in cele din urma au folosit filmarile existente deja si au mai tras cadre cu fratele lui Paul Walker, pe care l-au modificat pe calculator.

Ultima parte se anunta extrem de spectaculoasa, cel putin dupa aparitia trailerului oficial. De masini au avut grija California Vehicle Effects, supervizati de Dennis McCarthy.

Acesta a prezentat garajul in care a modificat masinile cu ocazia lansarii oficiale a trailerului pentru film.

Un Aston Martin DB9, mai multe Dodge Chargers, cateva Nissan GT-R si Subaru WRX STI sunt prezentate intr-un reportaj realizat de Mighty Car Mods pe Youtube.

McCarthy a explicat ca fiecare masina e construita in mai multe exemplare si ca mai toate au motor standard V8 cu 500 de cai de la General Motors.

Aproape toate masinile au fost distruse la filmari, dar McCarthy vrea sa reconditioneze masinile care mai pot fi salvate. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies