"Wow! Porcul chiar poate zbura, nu?" Atacul lui Joe Hart la Guardiola dupa meciul cu Steaua! Performanta reusita de portar

Meciul cu numarul 348 este ultimul pentru Joe Hart in tricoul lui Manchester City.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 August 2016, 10:41
Data actualizarii: Joi 25 August 2016, 10:43

Manchester City a eliminat-o pe Steaua cu 6-0 la general iar mansa retur l-a avut in prim plan pe Joe Hart. Englezul a jucat pentru prima data de la venirea lui Guardiola insa acesta poate fi ultimul sau meci la Man City. Claudio Bravo este aproape sa semneze cu echipa lui Pep Guardiola.

Joe Hart a fost ovationat pe tot parcursul meciului de fanii lui City - "Stand up if you love Joe Hart" au cantat englezii iar Hart a avut momente in care parea ca va izbucni in lacrimi. "Cu totii stim situatia dar simt ca in ciuda circului tratam situatia ca o echipa buna cu un management bun.

Seara aceasta a fost foarte frumoasa. Ii apreciez foarte mult pe suporterii lui Manchester City si se pare ca si ei ma apreciaza. Seara asta a fost una foarte speciala pentru mine, nu e niciun secret acesta. Diferite situatii apar in fotbal. Suntem barbati si mergem mai departe" a spus Joe Hart la finalul partidei cu Steaua.

Desi a evitat sa spuna clar ca va pleca de la Manchester City, Joe Hart nu a ezitat in a-l intepa pe Pep Guardiola. Managerul lui Man City vrea un alt portar in primul rand din cauza jocului de picior al lui Joe Hart, considerat insuficient de bun de catre antrenorul catalan. Cu Steaua insa, Joe Hart a trimis 14 pase scurt si 2 pase lungi, avand un procentaj de 100% al paselor reusite!

Cand un jurnalist i-a spus lui Hart despre aceasta realizare, raspunsul portarului a fost si cu umor, dar si indreptat spre Guardiola: "Wow! Se pare ca porcul chiar poate zbura, nu?"

Modifică setările cookies